Hlavní obsah

Jsou krásné, talentované, ze Slovenska a my je milujeme

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Na podzim se můžete těšit na šestou řadu pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas. Soutěžit bude i herečka a zpěvačka Zuzana Norisová, rodačka z Malacek, která se proslavila i u nás díky filmu Rebelové. Které další Slovenky považujeme skoro za vlastní?

Článek

Rozděleni jsme 26 let, ale svět showbyznysu jakoby si toho ani nevšiml. V českých filmech, seriálech i muzikálech dál září slovenští herci a zpěváci, nejlepší slovenská moderátorka moderuje České lvy a návrhářka ze Slovenska roky oblékala Českou Miss. Které Slovenky máme rádi a neřešíme, že nejsou naše?

Zuzana Norisová (40)

Proslavila se muzikálem Filipa Renče  (54) Rebelové a čeští diváci ji znají ze seriálů Strážce duší, Letiště, Přešlapy, Vinaři nebo Milenky. Umí zahrát ovdovělou matku i copatého diblíka. Byla první oznámenou soutěžící nové řady Tvoje tvář má známý hlas a rozhodování jí usnadnila kamarádka Michaela Badinková. Ta totiž minulou řadu vyhrála. Zuzana Norisová se těší na velkolepé masky, její dcera se nemůže dočkat maminky ve výtahu a my jsme zvědaví, v jakých rolích se představí.

Foto: Profimedia.cz

Usměvavá Zuzana Norisová miluje barvy a nebojí se v módě nebo účesech experimentovatFoto: Profimedia.cz

Michaela Badinková (40)

Co dávají ve slovenských Malackách lidem do vody, že odtud pochází takové talentované krasavice? Michaela Badinková a Zuzana Norisová jsou nejlepší kamarádky, společně se přestěhovaly z Bratislavy do Prahy a začínaly v muzikálu Pomáda. Michaelu známe jako Lenku Hejlovou z Ulice, doktorku Alenu Rytířovou z Ordinace v růžové zahradě nebo jako vítězku páté řady Tvoje tvář má známý hlas, kde triumfovala jako Christina Aguilera.

Foto: Profimedia.cz

Před rokem prohlásila, že snad dojde i na svatbu – s hercem Janem Teplým (43) má dvě dcery a o ruku ji žádá opakovaněFoto: Profimedia.cz

Soňa Norisová (45)

Starší sestru Zuzany Norisové jsme poprvé zaznamenali také v Rebelech, ale proslavil ji seriál Přešlapy o třech partnerských dvojicích, kde jí manžela hrál David Matásek (56). Sedí jí jak komická, tak vážnější poloha. Seriálům se věnuje i nadále (Policie Modrava, V.I.P. vraždy), hraje ve filmech i v divadle a zpívá ve vokální skupině Fragile. Vypadá báječně, ale postavu si musí hodně hlídat a pravidelně si dopřává půst.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli práci pendluje mezi Slovenskem a Českem a občas jí chybí manžel se synemFoto: Profimedia.cz

Adela Vinczeová (38)

Nejvtipnější moderátorka v „Československu“ je pohotová, má výrazný nos, vlastní talkshow Trochu inak s Adelou a za svobodna byla Banášová. Moderuje největší televizní projekty a u nás se proslavila, když s Leošem Marešem (43) uváděla Česko Slovenskou SuperStar  (2009). V červnu 2017 si vzala o 10 let mladšího Viktora Vincze (28) a brzy museli čelit otázkám, proč ještě nemají děti, na které nakonec manžel reagoval. A přiznal, že je téměř neplodný.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka se nebojí výzev, loni například vyrazila na turné Ona a On se zpěvákem Richardem Müllerem (57)Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins (46)

Ve 12ti letech ji proslavil duet s Božským Kájou  Zvonky štěstí. Zpěvačka, módní ikona, celebrita a podnikatelka. Kromě nových písní a pravidelných vystoupení se věnuje zdravému životnímu stylu, vydává diář, spolupracuje s módními značkami a na svém instagramovém profilu nám ukazuje, kde zrovna cestuje (často je na Bali), s kým se rozchází (zpěvák Rytmus) a komu patří její srdce (dcera Lola).

Foto: Profimedia.cz

Dříve jsme ji vnímali jako královnu večírků, dnes nás inspiruje ke cvičení jógy Foto: Profimedia.cz

Vlastina Kounická Svátková (37)

Vystudovala dvě vysoké školy, hrála v bondovce Casino Royale (2006), trpěla bulimií a neměla štěstí na partnery. Ze své „třinácté komnaty“ se vypsala v knihách Modrý slon: O čem všem je láska, Sama sebou a Prostor pro duši. Hraje ve filmech (Gangster Ka), v seriálech (První republika), v reklamách, má tři syny a navrhuje originální šperky se slovenskou kolegyní Zuzanou Šulajovou (41). Jak se nalíčíte podle Vlastiny?

Foto: Profimedia.cz

Neváhá sdílet svoje strachy, a tím pomáhá ženám, které o sobě pochybujíFoto: Profimedia.cz

Beata Rajská (57)

Rodačka z Liptovského Mikuláše vystudovala oděvní průmyslovku a módu nejdříve vyučovala. V roce 1997 vstoupila do oděvního průmyslu a založila vlastní značku. V současnosti je bez nadsázky nazývána ikonou české módy. Proč jsou její šaty tak oblíbené? Návrhářka je osobně zkouší a často i nosí a nedá dopustit na poctivou krejčovinu.

Foto: Profimedia.cz

Ač přiznává, že má sklony k workholismu, rodinu má na prvním místě a velkou radost jí dělají vnoučataFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám