Hlavní obsah

Kateřina (30) zhubla za rok 16 kilo!

 

Reklama

Kateřina (30) se několikrát pokoušela zhubnout nejrůznějšími dietami, ale marně. Kila navíc se jí vždy zase vrátila. Protože pak v těhotenství přibrala dalších téměř 20 kilo, rozhodla se s tím po porodu něco definitivně udělat. Začala chodit pravidelně do fitka, upravila životosprávu a během roku shodila 16 kilo.

Článek

Ještě než Kateřina otěhotněla, zkoušela několikrát shodit nějaké to kilo. Protože ale nikdy nebyla výrazně silná, dietu po čase vždy vzdala a kila se jí zase vrátila. Když pak v těhotenství  nabrala téměř 20 kilo, zařekla se, že tentokrát s tím už něco vážně udělá. A povedlo se!

Kateřina nechtěla hladovět, a tak vsadila na cvičení. Našla si posilovnu, která je zaměřená výhradně na ženy a začala s tréninky třikrát v týdnu. Z 20 těhotenských kil má sympatická rusovláska už většinu dole. Jejím cílem je shodit ještě dalších pět, aby byla úplně spokojená. (Posledních pět kilo se hubne nejhůř!)

My si však myslíme, že už teď vypadá prostě skvěle. Co na její proměnu říkáte? Pokud i vy hledáte inspiraci, jak zhubnout, třeba vám pomůže Kateřinin ukázkový jídelníček, který najdete ve videu.

Snažíte se cvičením zhubnout? Pak byste měli znát fakta a mýty, které kolem cvičení kolují.

Reklama

Načítám