Hlavní obsah

Královna svahu: Zimní trendy pro lyžařky i výletnice

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Lyžařské sjezdovky jsou plné milovníků zimních sportů a hoteliéři zažívají žně. Ať už budete trávit víkend na zasněženém svahu v „českém Aspenu“ nebo se toulat přírodou u kamarádky na chatě, omrkněte letošní trendy z outdoorových kolekcí a pořiďte si stylový komplet do mrazivých dní.

Článek

V českém Aspenu, jak se středisku Špindlerův Mlýn přezdívá, se každoročně setkávají slavné osobnosti i bohatí podnikatelé, a tak není divu, že sněhem zaváté cesty připomínají přehlídková mola nejluxusnějších módních značek.

Pokud vám učarovaly outfity celebrit, poradíme, kde nakoupíte takřka totožné. A jestliže se do podobné investice pouštět nechcete, nevadí. Super kousky na hory seženete i za pár stovek.

Třpytivý odkaz

V aktuální sezoně (a nejen té plesové) hrají jednu z hlavních rolí metalické odstíny. Zatímco v outfitu na běžné nošení doporučujeme pouze jeden výrazný kousek, na horách se můžete více odvázat. Stříbrnou bundu klidně zkombinujte s měděnými válenkami a užijte si zimní turistiku v plné parádě.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: lyžařské brýle (Carrera, 1599 Kč); svetr (C&A, 398 Kč); bunda (Reserved, 1499 Kč); kalhoty (Lidl, 399 Kč); boty (Emu Australia, prodává Tezyo, 3143 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Klenot v lyžařském šatníku

V posledních letech se do dámských lyžařských kolekcí opět vrátily kombinézy. Dokážou krásně vyrýsovat siluetu, a pokud jednu z nich obléknete, nebudete muset řešit, že vám na lanovce táhne na záda. Černý model s kožešinovou kapucí kopíruje styl modelky Andrey Verešové (39) a splňuje požadavky těch nejnáročnějších módních kritiček.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: lyžařská kombinéza (Goldbergh, prodává David Sport, 20 590 Kč); lyžáky (Dallbelo, prodává Hervis, info o ceně v obchodě)Foto: Greta Blumajerová

Do lesa i do města

Nemůžete se dočkat procházek v přírodě? Investujte do kvalitní nepromokavé obuvi s protiskluzovou podrážkou a nenechte se během výletu zaskočit nečekaným pádem na zledovatělé zemi. Do oversized kabátku pohodlně schováte pletený svetr (nebo dva) a zima se vám vyhne obloukem.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: svetr (Reserved, 1799 Kč); bunda (Reserved, 999 Kč); kalhoty (F&F, 599 Kč); boty (Sorel, prodává Zoot, 4199 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Barevné akcenty

S outfitem na lyže nebo snowboard zazáříte i v ledovém baru či závodu v bobování, stačí když na nohy navléknete sněhule. Do jednoduchého modelu v černobílém provedení přiveďte trochu nápadité invence – co třeba stylová ušanka v barvě roku 2020?

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: čepice (Tezyo, 3290 Kč); bunda (Sportalm, prodává David Sport, 10 198 Kč); kalhoty (C&A, 1498 Kč); sněhule (Moon Boot, prodává David Sport, 2290 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Neonová záře 

V neonových odstínech s davem nesplynete, na sjezdovce budete doslova nepřehlédnutelné a navíc zářivě žlutá nesluší jen letním šatům, vypadá skvěle i na zimní bundě. Jestliže jste rády středem pozornosti, je podobný komplet skvělou volbou.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kašmírový svetr (Marks & Spencer, 3499 Kč); bunda (Sportalm, prodává David Sport, 23 190 Kč); kalhoty (Sportalm, prodává David Sport, 10 390 Kč); boty (Moon Boot, prodává David Sport, 5190 Kč) Foto: Greta Blumajerová

Náš tým

  • Foto - Greta Blumajerová
  • Modelka - Beáta Abra (Czechoslovak Models)
  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Daniela Kremláčková

Reklama

Načítám