Hlavní obsah

Královské miminko Louis: Takhle za půl roku chlapec vyrostl

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vévodkyně Kate (36) a princ William (36) si soukromí svých dětí velice střeží. A média jim v tomto směru vychází vstříc a nepořizují nevyžádané fotografie a naopak čekají, až jim královská rodina poskytne své vlastní. Rozhodně s nimi ale šetří, a tak vždy vzbudí pozornost.

Článek

Už jste viděli oficiální fotografii k 70. narozeninám prince Charles? Mnoho lidí ji považuje za první oficiální nejmladšího člena královské rodiny, ale to je omyl. Ačkoliv prince Louise jeho rodiče před světem chrání a nikde jej příliš neukazují, několik jeho obrázků, kde mu bylo vidět do obličeje, bylo zveřejněno už dříve.

Když pomineme fotografii, která byla pořízena ve chvíli, kdy vévodkyně Kate vyšla z porodnice, první portrét byl pořízen o pár dnů později. A to ku příležitosti narozenin princezny Charlotte, která přišla na svět 2. května 2015. Vévodkyně Kate zachytila nejen starší sestřičku v náručí s tehdy teprve třídenním princem Louisem, ale i jeho samotného. A obě dvě fotografie poskytla veřejnosti.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate ho vyfotografovala se starší sestrou princeznou Charlotte Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Na této fotografii jsou Louisovi teprve tři dny Foto: Profimedia.cz

Jak princ roste, si mohla veřejnost podruhé prohlédnout v červenci, kdy se konaly Louisovy křtiny. I zde mu na fotografiích bylo vidět do obličeje. Tehdy si vévodkyně Kate pochvalovala, že Louis je velice klidné a tiché miminko. Tak ostatně působí i na fotografiích. Během této akce vzniklo několik oficiálních fotografií. Na jedné jsou kromě rodičů a sourozenců i obě dvě babičky s dědečky, všichni strýčkové i tetičky. A další je vlastně velice podobná té, která spatřila světlo světa v těchto dnech.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate při křtinách řekla, že Louis je velice klidné dítěFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Zleva shora je vévodkyně Camilla, princ Charles, princ Harry, vévodkyně Meghan, pod nimi pak princ William na klíně s princem Georgem, vedle sedí vévodkyně Kate a na klíně drží Louise, na kterého se dívá princezna Charlotte Foto: Profimedia.cz

Tentokrát byla vytvořena ku příležitosti 70. narozenin jeho dědečka, prince Charlese. Rodinná fotografie, která byla pořízena letos v září, je plná pozitivní energie a dobré nálady. Princi Charlesovi sedí na klíně jeho nejstarší vnuk, princ George (5), který se chechtá na celé kolo, což akorát potvrzuje teorii o tom, že Charles je jako dědeček skvělý. Nejen oni jsou ale na fotografii uvolnění, stejně tak působí i vévodkyně Camilla (71), která objímá princeznu Charlotte (3), vévodkyně Meghan (37) s princem Harrym (34) a princ William (36) s vévodkyní Kate (36). Ta drží v ruce malého prince Louise, který se tváří naprosto nad věcí.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv to není první fotografie, na které Louis je, rozhodně je to první, na které je vidět nejlépe Foto: Profimedia.cz

Bude Louis podobný více Kate, nebo Williamovi? 

Reklama

Načítám