Hlavní obsah

Julia Roberts a její nová barva vlasů: Oblíbily si ji i další hvězdy a slušet bude většině žen

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Perfektní změna jak pro blondýnky, tak pro brunetky? Oříškově hnědá s tóny dozrz. Takovou barvu předvedla na červeném koberci herečka Julia Roberts. Kdo další ji nosí?

Článek

Měděná, dozrz, oříškově hnědá… Teplé tóny jednoduše vedou. Důkazem budiž nová barva vlasů u topmodelky, seriálové Pamely nebo Pretty Woman. Nosily byste tuto oříškově hnědou? My ano!

Teplé, nebo studené tóny?

Teplé tóny dokážou rozsvítit obličej a velmi lichotit pleti, a to mnohem víc než studené odstíny. Ty navíc dají spoustu práce jak v kadeřnickém křesle při barvení, tak pak především doma při péči, aby se ve vlasech vůbec udržely. Není jasné, zda za to může i pandemie a zavřené salony, ale trendem jsou barvy, které nejsou náročné na udržení, a k tomu se ještě zvýšil důraz na kvalitu vlasů. Takže co si na chvíli oddechnout od silver šamponů a přijmout naplno zlatavé odlesky?

Julia, Cara a Lily

Jak zjistíte, zda vám bude barva po vzoru Julie Roberts nebo Cary Delevingne slušet? Máte-li teplý podtón pokožky (nádech do žluta), nemusíte se bát a jděte do toho klidně hned. Pokud se však řadíte k lidem se studeným podtónem (nádech do růžova), budou vám možná víc slušet odstíny do mahagonova.

Nic ale není černobílé a s jednotlivými tóny může kadeřník kouzlit tak, aby slušely přímo vám na míru. Jestli máte neutrální podtón pokožky (není jasně ani do žluta, ani do růžova), můžete experimentovat, jak je libo. Inspirujte se u těchto krásek!

Julia Roberts (54)

Pro oblíbenou usměvavou krásku je už od dob Pretty Woman (1990) měděná ta pravá barva. A i když herečka čas od času koketuje s blond loknami, stejně se k ní nakonec vždy vrátí. Nicméně nejde o její přirozený odstín – od přírody je světlá brunetka. V dubnu šla ale opět do zrzavé a teď se objevila ve společnosti s o trochu méně zářivým odstínem, jak můžete vidět na úvodní fotce. Vyrazila tak na galavečer pořádaný Georgem (61) a Amal (44) Clooneyovými u příležitosti předávání cen jejich charitativní organizace. Oba slavní herci právě teď baví diváky v kinech jako pár v komedii Vstupenka do ráje.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Julia Roberts letos v dubnu a  na Zlatých glóbech v roce 2019Foto: Profimedia.cz

Cara Delevingne (30)

Jedna z múz Karla Lagerfelda (†85). To je tahle okatá modelka, která mimo jiné spustila trend nespoutaného hustého obočí. Její přirozenou barvou je špinavá blond a většinou nosí délky lehce zesvětlené do zlatavé blond. Čas od času je více nebo méně ztmaví, ale tento odstín dozrz jsme na ní ještě neviděli. Velmi jí sluší a navíc si skvěle rozumí s červenou rtěnkou!

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Modelka ve své nejnovější image na akci pro značku Karla Lagerfelda a v reklamní kampani z roku 2017Foto: Profimedia.cz

Lily James (33)

Ještě víc do měděné se rozhodla jít krásná představitelka Popelky (2015), která nedávno v platinové paruce a s nalepenými ňadry zazářila jako Pamela Anderson (55). Chcete držet krok s jejími proměnami? V červnu vlasy ztmavila skoro do černé a nechala si ustřihnout delší ofinu. Pak šla do blond, ale dlouho u ní nevydržela. A právě to je na blond tak skvělé: díky přelivům můžete měnit odstín velmi často a vlasy to nijak nezatíží – barva se jednoduše postupně vymyje.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Lily James v červnu a v září 2022Foto: Profimedia.cz

Anketa

Líbí se vám měděná barva vlasů?
Ano
89,2 %
Ne
10,8 %
Celkem hlasovalo 4580 čtenářů.

Reklama

Načítám