Hlavní obsah

Krása, zdraví, nové sebevědomí – to jsou top vánoční dárky!

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klinika YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Reklama

Vymyslet každý rok originální dárek, který udělá radost mamince, kamarádce, kolegyni, ale i manželovi či příteli, jednoduše, bezpečně a z pohodlí domova? Vsadíme se, že vypadat a cítit se dobře, chce každý z nás, takže tenhle dárek rozhodně nezapadne!

Článek

Snad každá žena už přemýšlela o tom, že by na sobě něco změnila či trochu vylepšila. Vždyť podle průzkumu jen pouhá 2 % žen (oproti 13 % procentům mužů) je spokojeno se svým vzhledem a více jak třetina českých žen vážně zvažuje zákrok specialisty estetické medicíny. Tak co letos Ježíškovi pomoci nadělovat krásu?

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Kristin před a po proměně na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

V poslední době je velký zájem o nejrůznější dárkové poukazy a o ty, které pomohou ke kráse a třeba i novému sebevědomí, především. „Tyto poukazy pořizují nejčastěji muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, mnohem častěji si však žena o tento dárek muži sama řekne a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzují na oblíbené Klinice YES VISAGE, která je největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Tereza před a po proměně na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Ovšem nejen partneři. Velice často tyto dárkové poukazy kupují také děti svým rodičům. „Maminka například potřebuje operaci víček, rodina se poskládá a koupí poukaz,“ doplňuje MUDr. Andrea Musilová, plastický chirurg z téže kliniky. Mnoho klientů a klientek využívá právě volný čas v období svátků na rekonvalescenci po operacích. Dá se říct, že zákroky jako facelift, úprava prsou nebo třeba právě korekce víček jsou pak dárkem na celý život.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Jarmila před a po proměně na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

„Častěji než na konkrétní proceduru kupují klienti poukázku se stanovenou finanční částkou k využití na cokoliv. Z více než 300 služeb si pak na Klinice YES VISAGE vybere opravdu každý,“ popisuje manažerka kliniky. Takovouto dárkovou poukázkou získává žena možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až třeba po zákroky našich špičkových plastických chirurgů.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka před a po proměně na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

A je to právě Klinika YES VISAGE, která se těší také velké oblibě i mezi ženami z řad známých osobností. I proto mnoho žen svěří svou krásu do rukou stejných odborníků, kterým věří i Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Andrea Kalivodová, Ivana Jirešová, Kateřina Brožová, Tereza Kerndlová, Iva Kubelková a mnoho dalších známých osobností, mezi nimiž jsou i muži.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Hanka před a po proměně na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Tip pro vás

K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika YES VISAGE další poukázky na služby v hodnotě až 5 500 Kč zdarma. Využít je můžete pro sebe nebo opět jako dárek. Z více než 300 služeb kliniky s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení v Česku si pak u nás vybere každý!

Více o speciální nabídce na www.yesvisage.cz/vanoce.

Reklama

Načítám