Hlavní obsah

Krásy a hrůzy z ulice: Jak Češky (ne)umějí nosit sukně?

 

Reklama

Sukně obecně patří mezi nejženštější kusy oděvu. Umějí krásně zvýraznit pas i opticky prodloužit nohy, ale zrovna tak mohou váš outfit naprosto zlikvidovat. Jaké modely se nosí v pražských ulicích? Ukážeme vám ty, které vypadají skvostně, a také kousky, které byste měly raději vynechat.

Článek

Chcete působit žensky, elegantně nebo prostě jen uvolněně, a přesto hezky? Sukně všechny tyto požadavky splňuje na jedničku. Dokáže z vás vykouzlit sexy divu, odvážnou školačku i elegantní dámu, ale také vám může při nesprávném zvolení střihu, barvy či materiálu udělat opravdu špatnou službu.

Se sukněmi se zkrátka vyplatí příliš neexperimentovat a sázet na osvědčené střihy, které vám sluší a neodhalují víc, než chcete. I muži už v několika průzkumech uvedli, že sukně patří k nejvíce sexy kusu oblečení, které si žena může vzít. A proto se Eliška Hudcová s pořadem Minuta módy na Stream.cz opět vydala do pražských ulic a zjišťovala, jak na tom v jarních dnech sukně jsou. Které vám budou slušet a které si zaslouží věčný odpočinek? Podívejte se na video.

Jaké sukně rády nosíte?

Reklama

Načítám