Hlavní obsah

Oslavenkyně Lady Gaga (34): Její stará vizáž je zpět!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Stará verze Lady Gaga je zpět, jak nasvědčuje poslední videoklip i nová barva jejích vlasů. Navíc dnes slaví 34. narozeniny. Takže, co vám u Mother Monster, jak ji nazývají fanoušci, uteklo?

Článek

Excentrická, nekonvenční, talentovaná – Lady Gaga je zpět, tak, jak jsme ji znávali. Od jazzu a country-popu se vrací k tanečním kreacím, s nimiž začínala v roce 2008. Po dvojích nevydařených zásnubách má také nového přítele. A ne, Bradley Cooper  (45) to není, bohužel!

Bizarní Stefani Germanotta

Barevné vlasy, prapodivné kostýmy. Potvrzením toho, že Lady Gaga se vrací ke kořenům, je její staronová vizáž. Zpěvačka se na pár let vzdala té své osobité divnosti a bizarnosti, ale zdá se, že ji nechává znovu promlouvat. Začala tím, že si obarvila svoje blond vlasy na růžovou, na poslední akci si zase vzala modrou paruku a přidala k tomu její „monster“ pózy.

Foto: Profimedia.cz

Nedávno se Lady Gaga pochlubila novou vizáží, opět si libuje v barevných vlasechFoto: Profimedia.cz

Stupid Love

Svou šestou deskou chce posluchače maximálně roztančit. Na předchozím albu s názvem Joanne (2016) ukázala trochu jinou hudební polohu, kterou prohloubila i ve filmu Zrodila se hvězda (2018). A proto všichni už teď netrpělivě očekávají příchod nového alba s názvem Chromatica, které má vyjít 10. dubna.

Na několika místech zpěvaččinu nejnovější tvorbu nazvaly záchranou klasického popu a její fanoušci musí jásat. Nová písnička Stupid Love hudebně i vizuálně připomíná její taneční začátky s Poker Face (2008) a Born This Way (2011). Videoklip vznikl po větší pauze, tak jestli si chcete aktuálně zvednout náladu, doporučujeme!

Foto: Profimedia.cz

Snímek z nejnovějšího klipu Stupid LoveFoto: Profimedia.cz

Nová láska

Ohledně svých partnerů není tajnůstkářkou, na Instagramu klidně ukáže, s kým zrovna chodí. Od nového roku randí s podnikatelem Michaelem Polanskym (42). Před ním byla zasnoubená, a to už dokonce dvakrát. Prvním snoubencem byl herec Taylor Kinney (38), s nímž žila od roku 2011 do 2016. Po něm randila dva roky s hledačem talentů Christianem Carinem (51), zásnuby zrušili v únoru loňského roku. Od té doby nikoho světu oficiálně nepředstavila. Až teď.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga se svým novým partnerem Michaelem PolanskymFoto: Profimedia.cz

Beauty značka pro fanoušky

Možná vám uniklo, že se Lady Gaga připojila ke slavným osobnostem, které vlastní svou beauty značku. Se zpěvaččinou láskou k výraznému líčení se divíme, že to přišlo až tak pozdě. Značka Haus Laboratories vtrhla na svět s kosmetikou loni v červenci a k sehnání je pouze na Amazon.com. Jejím mottem zní: „Krása je to, co vidíme sami v sobě, a k tomu nám může pomoci právě make-up.“ Lady Gaga opět boří zažité stereotypy.

Zpěvačka má neuvěřitelně silnou fanouškovskou základnu, která si říká Little Monsters. Šest nejoddanějších fanoušků se stalo tvářemi nové kampaně pro Haus Laboratories.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga na kampaňových fotkách pro svoji značku Haus LaboratoriesFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám