Hlavní obsah

Laskání klína ústy, nebo průnik? Čemu ženy dávají přednost?

Foto: Profimedia

To, co bylo před 100 lety tabu, jsou dnes oblíbené sexuální praktikyFoto: Profimedia

Reklama

Je těžké vybrat si mezi dvěma oblíbenými sexuálními praktikami tu lepší. Laskání ústy a penetrace? Kdo a proč se bez jednoho nebo druhého neobejde? Možná záleží i na sexuální orientaci!

Článek

Postoje společnosti se k méně tradičním sexuálním praktikám nezadržitelně mění. Třeba orální sex sexuologické učebnice označovaly ještě v 70. letech 20. století za ohavné, divné, výstřední i úchylné. A dneska?

Loňský průzkum erotického obchodu Růžový slon, kterého se zúčastnilo více než 700 lidí, ukázal, že Češi orální erotiku zbožňují. Podle této ankety ji totiž pravidelně provozuje 78 procent dotázaných!

Oro-genitální techniky na výsluní

Sexuolog Zlatko Pastor objasňuje, že muži a ženy orální milování provádějí jako součást předehry, nebo ho dokonce favorizují před klasickou vaginální souloží. „Navíc počet žen provozujících tuto formu erotiky stoupá. Pro mnohé je to vrchol sexuálního štěstí,“ objasňuje odborník.

Jenže teď se ukazuje, že jakkoli je spojení ústy a klína famózní, přece jen velká většina žen potřebuje pohlavní styk zakončit klasickým pronikáním. Jako poslední „na to kápla“ třicetiletá lesbička Arielle Scarcella, což je americká spisovatelka, životní koučka a převážně YouTube osobnost s více než 350 000 diváky na dvou kanálech.

Foto: Profimedia

Ženy orální sex milujíFoto: Profimedia

Že by muži neuměli líbat klíny?

Právě ta nedávno prostřednictvím svých videí vyzvala 500 heterosexuálních žen a 500 lesbiček, aby jí odpověděly, zda dávají přednost orálnímu sexu před pohlavním stykem. A diváci jenom zírali.

Světe, div se, ale Arielle Scarcella zjistila, že 55 procent hetero žen favorizuje penetraci před laskáním ústy (stejně to vidí jen 25 procent lesbiček). Vysvětlení? Ženy, které spí s muži, tvrdí, že orální sex prý vyžaduje větší míru zranitelnosti a hlavně citu, kterého se jim od pánů nedostává! Dobře, může to tak být, ale nemusí. Co když je to celé jinak? Ženy penis rády „objímají“, a to z jednoho prostého důvodu…

Psychika, technika a anatomie

Když se totiž žena vzruší, vagina se ve většině případů napřímí a nabobtná. Podle amerického sexuologa a psychoanalytika Paula Joannidese rozdíl bývá dokonce větší než u ztopořeného penisu, protože pochva dokáže u některých žen znásobit svou délku z původních pěti až deseti na téměř dvacet centimetrů!

Chodí to tak, že ve stavu erotického vzrušení se první třetina pochvy zúží, zatímco zadní část expanduje a někdy se balonovitě otevírá, což připomíná polovinu baňky přesýpacích hodin. A teď to nejlepší.

Foto: Profimedia

Líbání, mazlení, orální sex, všechno je ideálně součástí vzrušující předehryFoto: Profimedia

„U některých žen zadní část pochvy před vyvrcholením expanduje a poté se zase smršťuje. To vyvolává pocit touhy mít v pochvě něco, co by její zadní stěny mohly v průběhu orgasmu tak říkajíc uchopit. Z tohoto důvodu také některé milenky při vyvrcholení vykřikují ony věty o málo slovech, které my muži tak rádi slyšíme,“ popisuje expert. A jak to všechno souvisí s lesbičkami?

Pilné štěrbinky a ruční granáty

O dvojitých a oboustranných dildech a vibrátorech jste už slyšeli? Používají je, akorát vy u toho nejste… Ovšem vždy stejně záleží na osobních preferencích, takže jestli vy milujete orální sex, nebo naopak nedáte dopustit na klasické pronikání, je to vaše věc. Na světě by byla nuda, kdyby „to“ chtěl každý stejně, no ne?

A co vy, taky máte rády ono „objetí“ tam uvnitř, dámy?

Reklama

Související témata:

Načítám