Hlavní obsah

Letní trendy, které si můžete dovolit i v XXL velikosti!

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Reklama

Černá barva to jistí, nebo tedy alespoň si to myslí spousta žen s pár kilogramy navíc. V létě se ale můžete oblékat stylově, stačí jen vybrat ten správný kousek. Inspirujte se našimi tipy z aktuálních kolekcí. Tyhle trendy vám totiž budou slušet i ve velikosti XXL!

Článek

Letní sezona je v plném proudu a vy ještě stále nemáte pořádně vybavený letní šatník? V tom případě si pospěšte a ulovte správné kousky, v kterých se budete cítit pohodlně na dovolené i v práci. Vybrali jsme pro vás 18 trendy modelů, jež sluší a lichotí každé silnější postavě.

Nesmrtelné proužky

Máte silnější postavu? Rozhodně volte proužky svislé – nebudou vás zbytečně rozšiřovat, ba právě naopak. Vyberte si šaty v midi délce, ideálně košilového či zavinovacího střihu, který bude vašemu typu postavy zaručeně lichotit.

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): oboje šaty Mango: 1599 Kč, 1199 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Only Carmakoma (prodává Zoot), 849 Kč; Bonprix, 299 KčFoto: Archiv firem

Romantické květy

Květy jsou nesmrtelný vzor, romantický a něžný na každém kousku oblečení. Pro tuto sezonu vám doporučujeme sáhnout po širokých kalhotách s kontrastními květy a oblékněte k nim nejlépe bílou košili či tílko do pasu. Šaty vybírejte podle toho, zda vás zaujmou na první pohled a zda zbytečně nezvýrazní to, co nemají.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Lindex, 699 Kč; Ulla Popken, 1599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Ulla Popken, 1799 Kč; Boohoo (prodává Tamsin London), 1475 KčFoto: Archiv firem

Něžná bílá

Silnější ženy mají často tendenci nosit hlavně černou barvu, do které se zbytečně schovávají. Nechte v létě vyniknout opálení v bílých monochromatických outfitech.

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): vše H&M: halenka 899 Kč; kalhoty 749 Kč; šaty 1999 KčFoto: Archiv firmy

Zvířecí vzory

Zebra i had tuto sezonu ovládli zvířecí říši v módním průmyslu. Proto tyto aktuální potisky najdete i v plus size kolekcích na halenkách, širokých kalhotách palazzo i letním bomberu.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 499 Kč; Studio Untold (prodává About Yout), 621 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Bonprix; 449 Kč. Mango, 2299 KčFoto: Archiv firem

Tropické potisky

K oblíbeným trendům patří také tropické potisky. Evokují divokou přírodu, cestování za exotikou i dovolenou u moře. Kdy jindy než teď je ideální čas na pestré a veselé barvy i motivy? Proto se jich nebojte a oživte letní outfity.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 999 Kč; Ulla Popken, 1599 KčFoto: Archiv firem

Ovocné motivy

Šťavnaté ovoce na šatech, sukních či overalech dodá nutnou dávku energie a rozzáří celý den. Tyhle potisky jsou právě v kurzu, a tak je vyzkoušejte i vy. Budete se cítit výjimečně a letně zároveň.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Boohoo (prodává Tamsin London), 1475 Kč; H&M, 349 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám