Hlavní obsah

Make-up podle Heidi Janků: Na rady vizážistů moc nedbá

 

Reklama

Tentokrát k nám do redakce dorazila Heidi Janků (56), aby se před kamerou „načančala“ a ukázala vám své typické líčení na pódium. Jak si zmenšuje tváře, co používá za produkty a bez čeho by před světla reflektorů nevyšla?

Článek

Pokud jste si pustili video s nestárnoucí Heidi Janků (56), asi vás naštve, když řekneme, že zpěvačka nerada chodí na kosmetiku a její péče o pleť nezahrnuje 10 kroků. „Líčím se dostupnými věcmi, které kupuju v drogeriích, a používám průměrné krémy, které plet pěkně promastí,“ řekla nám Heidi. Jednoduše, nic extra! Ve videu vám ukáže, jak se líčí na koncerty. Mrkněte na její osobní kosmetickou výbavu a líčící triky!

Anti-age procházky

Zpěvačka legendárního hitu „Když se načančám“ nám prozradila, že na kosmetické procedury ji moc neužije. „Na kosmetiku mě nebaví chodit, a když by mě to nebavilo, tak si myslím, že by to ani nemělo efekt. Mnohem víc mě naplňuje nechat pleť větrat na čerstvém vzduchu, když se jdu ráno projít s mým pejskem Edou.“ Někdo má zkrátka dobrou genetickou výbavu a vrásky se mu vyhýbají obloukem. Heidi také miluje spánek.

Životní zlom

Hodně ji zaměstnává práce okolo domu a zahrady, ale ráda si udělá čas i na posezení s kamarádkami. „Třicet pět let jsem žila v partnerském vztahu a na kamarádky a  život mimo jsem neměla čas. Teď teprve začínám objevovat ženský svět. Pozdě, ale přece.“

Heidi pochází z Ostravy a dlouhá léta byla vdaná za hudebníka Ivo Pavlíka (†84), se kterým pracovala i na pěvecké kariéře. Přes dva roky je ale už vdovou a žádný vztah na obzoru není.

Heidi v novém kabátě

V hudbě to je ale jiná, po třiceti letech zase vystupuje s kapelou, se kterou se dali dohromady začátkem minulého roku. Heidi teď můžete potkat s jejím Heidibandem na některém z koncertů po Česku. Uslyšíte zpěvaččin původní repertoár, ale v novém kabátě.

A kam na ně zajít? Třeba 15. prosince na vánoční trhy do Havířova, nebo 23. prosince do Ostravy. S kapelou chystají vydat album s několika novinkami, ale stejně největším hitem zůstává „Když se načančám“. „Pořád mě baví to zpívat. Vím, že je to infantilní, pohádková písnička, ale když vidím lidi, jak se rozzáří a zpívají se mnou, tak to je nádhera,“ dodává.

Přišla další výzva

Heidi se ale nevěnuje pouze hudbě. Nově bude účinkovat ve hře Kšanda od Jaroslava Sypala (61). Soubor jezdí s komedií o lidské hrabivosti po Česku a premiéra v Praze připadá na 17. listopadu v Divadle U Hasičů.

Podívejte se na další VIP líčení: Co nosí v kosmetické taštičce Mariana Prachařová?

Reklama

Načítám