Hlavní obsah

Markéta zhubla tři konfekční velikosti za 2 měsíce

Reklama

Hurá, dokázala jsem to. Vždycky mě trápila váha, věčná dietářka, váha šla rychle nahoru a dolů. Po rozchodu s přítelem na začátku přišel první zlom. Motivace, energie a úleva. Byl to první impulz.

Článek

Naučila jsem se plánovat svůj čas. Zařadila jsem 3x týdně dámské fitness Hany Bany. Dala jsem si mezi cvičením den pauzu. Omezovala jsem cestování autem na nutné minimum a vždy vystoupila o zastávku dříve. Na začátku jsem stravu nijak neomezovala. Jen jsem se hlídala, abych nejedla 2 hodiny před spaním. Stále jsem u sebe měla láhev s vodou a pila a pila.

První kila šla rychle dolů, cvičení jsem si zamilovala a neuměla jsem si představit, že to naplánované vynechám. Přemýšlení o tom, co jím, přišlo samo. Neměla jsem chuť na nezdravá jídla, a to i díky zeleným potravinám od GW chlorelle a ječmenu, který jsem zařadila do každodenního jídelníčku. Rady typu vyřadit pečivo pro mě nejsou, tmavou bagetu se sýrem a šunkou si nedokážu zakázat, jím ji maximálně jen k odpolední svačině, ale již nesnídám, neobědvám a nevečeřím pečivo .

Markéta úplně na začátku

Trénuju hlavně ráno, ke svačině si dám proteinový nápoj, k obědu zařazuji maso s přílohou a zeleninou, k druhé svačině si většinou na cestu z práce připravím ovoce a večer si nakrájím zeleninu a zobu ji celý večer.

Zjistila jsem, že diety už nikdy. Stačí 3x týdně zařadit 30 minut Kardio zónu, poté Power Plate a Vacu Shape, přemýšlet alespoň trochu nad jídlem a kila jdou dolů, pozvolna, ale bez jo-jo efektu. Jsem šťastná a konečně můžu říct „jsem na sebe pyšná, cítím se skvěle".

Výsledek po dvou měsících

To vše za 2 měsíce:

  • - 7 kg tuku
  • - 3 % tuku
  • - 5 cm v pase
  • - 9 cm v bocích
  • z velikosti 42 na velikost 36

Také po tom toužíte? Zajděte na www.fithanybany.cz!

Markéta

Reklama

Související témata:

Načítám