Hlavní obsah

Máte jako baculka u mužů šanci? Nikki Baker (190 kg!) ano

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Stydíte se kvůli nadváze před partnerem vysvléct nebo vám kila navíc kradou sebevědomí a máte dojem, že právě kvůli nim nemáte u mužů šanci? Příběh Nikki vám dokáže, že jste na omylu.

Článek

Už odmalinka byla Nikki oplácaná a sklízela za to posměch i šikanu. Zatímco jiné taková zkušenost zlomí, Nikki byla už jako dítě nad věcí. Její maminka dává ráda k dobru historku, kdy si Nikki asi jako šestiletá hrála na hřišti. Přišlo k ní nějaké cizí děcko a začalo se jí kvůli jejímu vzhledu a tloušťce posmívat. Dcera se zvedla, podívala se na něj a prohlásila: „Jsem silnější. Mohla bych tě klidně zbít, ale neudělám to.“ Pak si v klidu hrála dál a to hloupé dítě raději uteklo. Být nad věcí a umět se vypořádat s kritikou je obrovská zbraň, která přijde vhod, ať už se lišíte od druhých čímkoli.

Foto: Profimedia.cz

Nikki byla baculatá už jako dítě, tehdy poprvé zažila kvůli postavě výsměch a šikanuFoto: Profimedia.cz

Zalíbila se i modelingové agentuře

Když se pak v pubertě ještě víc zakulatila a lišila se výrazně od svých vrstevnic, začala vnímat kritické pohledy a poznámky druhých. Utrpělo tím její sebevědomí, naštěstí ale ne na dlouho. Hodně jí pomohlo, když ji oslovila scoutka z modelingové agentury a nabídla jí spolupráci. Přesně to Nikki potřebovala: mít kolem sebe lidi, kteří vnímají její krásu a výjimečnost. „Nedovolte druhým, aby diktovali, jak se máte cítit a zda smíte sami sebe milovat,“ vzkazuje Nikki těm, které se rovněž potýkají s nepříjemnou kritikou.

Ona sama se nakonec přijala taková, jaká je, a začala své oblé tvary vnímat jako svou přednost. I když je vegetariánka a cvičí, postavu má stále obrovskou. Ale proč by kvůli tomu měla svou figuru nenávidět? Právě díky ní se liší a dokáže upoutat pohledy mužů. A ty se brzy z kritických a výsměšných změnily na obdivné.

Foto: Profimedia.cz

I když na to nevypadá, sport Nikki miluje a pravidelně se mu věnujeFoto: Profimedia.cz

Hlavně se vidět sebevědomě

Místo, aby se Nikki kily navíc trápila, miluje každý gram svého těla. Hrdě je nosí, obléká tak, aby její obliny vynikly, neváhá záměrně provokovat a ukazovat, že se i s váhou trojnásobně vyšší, než mají dívky blížící se „ideálu krásy“, může stát objektem touhy právě ona. Pokud se sebejistě a s láskou dokáže vnímat ona sama, otevírá tento úhel pohledu i pro druhé.

Foto: Profimedia.cz

Nikki nosí to, co má ráda a v čem se cítí dobře. A dokáže se brát s humorem a nadhledemFoto: Profimedia.cz

Žádné nelichotivé hábity

Mnoho žen, které nosí velikost XL, se halí do volných hábitů, které jejich postavu maximálně skryjí. Jenže proč? Když jste tlusté, budete tlusté ve volné tunice i v šortkách a bikinové podprsence. Nikki vzkazuje: noste to, v čem se cítíte dobře a přitažlivě. Když si obléknete volný asexuální hábit, nebudete působit nikdy sexy. Obléknete-li si krajky, slim džíny a lichotivou podprsenku, hned uvidíte ten rozdíl.

Foto: Profimedia.cz

Když si sexy připadáte, je přece jedno, jak objemné křivky do krajky halíteFoto: Profimedia.cz

Možná budete mít z počátku obavy, budete se cítit nejistě. Tento pocit musíte překonat, zkoušet to a vnímat, jaké pocity vám změna přináší a jak se postupně proměňujete. Třeba když Nikki začínala s modelingem, hned při prvním focení pózovala jen v sukni a podprsence. Dřív se styděla, i když šla po ulici oblečená, ale časem jí přestalo vadit zapózovat klidně i jen v hodně odhalující krajce.

Foto: Profimedia.cz

Modelky nemusí mít jen velikost XS! Foto: Profimedia.cz

Co na ní muži vidí?

Vy možná vnímáte jen hordu sádla a faldy. Jenže tak se nevnímá ani Nikki, ani muži, se kterými randí. Co na Nikki miluje její současný přítel Brandon? Její živelný účes, osobitý módní styl, smysl pro humor i úžasné a inspirativní sebevědomí. Nikki má – jako jakákoli jiná žena – spoustu skvělých vlastností, které ovšem dokáže nejistota a nízké sebevědomí u těch, kteří si nevěří, rychle zastínit.

Foto: Profimedia.cz

Nikki mužům dokáže ukázat víc než jen baculatou postavu: třeba svůj smysl pro humor a inspirativní sebevědomíFoto: Profimedia.cz

Děsí vás představa, že byste takhle vypadaly, a skončil by pro vás svět, nebo byste se s tím také dokázaly hrdě vyrovnat?

Reklama

Související témata:

Načítám