Hlavní obsah

Meghan je těhotná! Rodině to oznámili na královské svatbě

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tolik radostných událostí pro královskou rodinu v jeden den! V pátek 12. října se vdala princezna Eugenie (28), vnučka královny Alžběty (92), a zároveň i princ Harry (34) a vévodkyně Meghan (37) oznámili, že čekají potomka. Dnes to potvrdil Kensingtonský palác.

Článek

Konec spekulací, vévodkyně Meghan je opravdu těhotná! Nastávající rodiče to oznámili v pátek na svatbě princezny Eugenie a Jacka Brooksbanka. Zajímalo by nás, co na to asi tak řekla Eugenie, že jí na chvíli sebrali pozornost v její velký den.

Další dubnový potomek 

Zpráva přišla jen pár hodin poté, co vévodkyně Meghan a princ Harry přistáli v Austrálii na své první oficiální zahraniční cestě. Při vystupování z letadla oba dva zářili štěstím a Meghan, jako kdyby chtěla tu dobrou zprávu potvrdit, se držela za bříško. Kensingtonský palác její těhotenství oznámil na Twitteru dnes ráno. Další královské miminko by se mělo narodit na jaře 2019. Přesný termín není znám, ale vzhledem k tomu, že Meghan se nechala slyšet, že má za sebou screening ve dvanáctém týdnu a že vše je v pořádku, dítě by se mělo narodit v dubnu.

Foto: Profimedia.cz

Meghan a princ Harry oznámili těhotenství v pátek na svatě princezny Eugenie. Mnohým to ale bylo jasné už při pohledu na vévodkyni vystupující z autaFoto: Profimedia.cz

Ačkoliv se to snažili před světem tajit, dokud nebudou mít jistotu, že je vše v pořádku, pozornému oku ale neušlo, že se něco děje. Minulý měsíc totiž byla spatřena matka vévodkyně, Doria Ragland (62) v obchodě s dětským oblečením. Kromě toho se také nechaly slyšet zdroje blízké královské rodině, že se má paní Ragland stěhovat do Londýna, aby mohla být své dceři co nejblíže. Vévodkyně Meghan totiž nechce mít chůvu pro své dítě.

Šaty mluví za vše 

Kromě toho se ale vévodkyně několikrát málem prozradila svým oblečením. V poslední době totiž volila vždy takové kousky, které byly poněkud nevýrazné, většinou tmavé barvy. Snad aby zakryla prvotní příznaky. První větší pozornosti se jí dostalo už před měsícem, 10. září, kdy se svým manželem navštívila charitativní koncert v Londýně a při této příležitosti si vzala modré šaty, které mohly napovědět, že se z vévodkyně stane maminka.

Foto: Profimedia.cz

Už na začátku září se objevily první náznaky rostoucího bříška Foto: Profimedia.cz

Podruhé bylo možné se pozastavit nad fotografiemi z 24. září, kdy se objevila na akci „The Coach Core Awards“, která má podpořit mladé lidi ve sportování a koučování. Tam, kromě halenky od Oscara de la Renty, přitahovaly pozornost zejména vlasy, které byly najednou na pohled objemnější než dříve. Během těhotenství většině žen zesílí, však si stačí vzpomenout na švagrovou vévodkyně Meghan, vévodkyni Kate (36), která vždy s oznámením těhotenství lehce pozměnila účes.

Foto: Profimedia.cz

Na konci září Meghan změnila i účes, což fungovalo jako další střípek do celé skládačky Foto: Profimedia.cz

Napotřetí se ukázala Meghan 3. října v koženkové zelené sukni a blůzce a rovněž budila rozpaky, protože pod sukní, kterou měla do pasu, se jí trochu vzdouvalo malé bříško. Ale u tak štíhlé ženy, jako je manželka prince Harryho, je i tato drobná změna viditelná. No a všem to bylo skoro jasné v pátek na svatbě princezny Eugenie, už když vystupovala z auta. Měla na sobě tmavě modrý volný kabát a ruku vždy držela před svým bříškem, snad aby jej zamaskovala. Večer na svatební oslavě to pak spolu s princem Harrym oznámili královně Alžbětě a princi Philipovi a nejbližší rodině.

Foto: Profimedia.cz

Takto se ukázala 3. října a známky rostoucího bříška tam trochu vidět jsou Foto: Profimedia.cz

Bude mít vévodkyně a princ holčičku, nebo chlapečka? 

Reklama

Načítám