Hlavní obsah

Meghan ukázala těhotenské bříško: Její šaty vás ale překvapí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Žádný výstřih, žádné krátké šaty, kostýmy, ani odkrytá ramena. Když se Meghan Markle rozloučila s hereckou kariérou a vstoupila do britské královské rodiny, všichni napjatě čekali, jak se s touto upjatostí popere a zda se tradic bude držet.

Článek

Příští týden to bude rok, co princ Harry (34) a americká herečka Meghan Markle (37) oznámili světu své zasnoubení. Tím sympatické brunetce definitivně skončil dosavadní život hollywoodské star a začal ten členky britské královské rodiny. S tím jde ruku v ruce změna oblékání. Ženy, které jsou s britskou panovnicí spřízněny, musí dodržovat určitá pravidla. Vyzývavý výstřih a příliš krátké šaty jsou tabu v mnoha společnostech, u královské rodiny to platí dvojnásob. Členky královské rodiny by také měly mít vždy silonky, černou barvu nosit jen v Den válečných veteránů nebo na pohřbu a kalhotám se vyhýbat jako čert kříži. Nebo vy jste snad někdy viděli Alžbětu II. (92) v kalhotách?

Foto: Profimedia.cz

Jakmile je vévodkyně Meghan na stejné akci jako královna, módní pravidla dodržuje a obléká se nikterak vyzývavě, občas až nudně Foto: Profimedia.cz

Už pár měsíců předtím, než princ Harry a tehdy ještě Meghan Markle oznámili zasnoubení, bylo vidět, že se její šatník pomalu začíná proměňovat. Šaty se prodlužovaly, výstřihy pomalu, ale jistě mizely. Meghan se role princovy snoubenky zhostila se vší grácií a rázem se stala módní ikonou. Jenže ne vždycky je Meghan tak důsledná, zejména pokud v okolí není královna. To pak popustí uzdu fantazii a oblékne si na sebe takové šaty, které by člověk čekal spíše na filmové hvězdě než na vévodkyni.

Trocha odvazu neškodí 

Třeba jako ty poslední, které oblékla na charitativní akci Royal Variety Performance. Vévodkyně si zvolila top na špagetová ramínka, vyšívaný flitry od značky Safiyaa, a k tomu černou sukni až na zem. Ačkoliv jí to velice slušelo, a navíc snad poprvé bylo trochu vidět i její rostoucí bříško, na členku královské rodiny je to celkem odvážný kousek.

Foto: Profimedia.cz

Top s flitry a s odhalenými rameny není úplně královský oblek Foto: Profimedia.cz

Šaty, které byly, s ohledem na královská pravidla, odvážné, na sebe ale oblékla už dříve. Na konci srpna vyrazila na muzikál Hamilton a oblékla tuxedo šaty návrháře Paula Andrewa, které měly dlouhé rukávy a šik véčkový výstřih, nikterak pohoršující, ale jejich délka byla dost sporná. Ke kolenům nesahaly ani v nejmenším a o silonkách ani nemluvíme.

Foto: Profimedia.cz

V těchto šatech od Paula Andrewa vypadala Meghan jako Rachel Zane, asistentka, kterou hrála v seriálu Kravaťáci (The Suits)Foto: Profimedia.cz

Velice krásné, ale na vévodkyni poněkud neobvyklé šaty zvolila Meghan i na cestě po Austrálii, kde byla s princem Harrym během října. Černobílé šaty s tylovou sukní a ornamenty ptáčků od Oscara de la Renty byly jak pro princeznu, o tom žádná. Ale místy byly trochu průhledné.

Foto: Profimedia.cz

Šaty od Oscara de la Renty byly jak pro princeznu, přestože málokterá opravdová britská princezna by si je vzala Foto: Profimedia.cz

Musí se ale nechat, že vévodkyně Meghan dokáže vždy perfektně trefit společenskou událost, na kterou se chystá. A tak ačkoliv si oblékne takový outfit, u kterého by královna asi přivírala oči, nepůsobí to nikdy nevkusně.

Líbí se vám móda vévodkyně Meghan? 

Reklama

Načítám