Hlavní obsah

Meghanin otec je zpět! Čím svoji dceru zostudil tentokrát?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Stěžujete si na svého otce? Pak vězte, že možná není tak hrozný, jako je ten Meghanin – Thomas Markle (73). V celostátních médiích se často nevhodně vyjadřuje směrem k dceři, ale i k jejímu muži, princi Harrymu, a v podstatě k celé královské rodině.

Článek

Člověku by mu ho bylo snad i líto. V rozhovoru z minulého týdne se Thomas Markle, otec vévodkyně Meghan (36), rozhovořil o tom, jak srdceryvné pro něj bylo sledovat svatbu své dcery. Kvůli infarktu, který prodělal pár dnů před obřadem, musel celou slávu pozorovat z levného hotelového pokoje. S hořkými slzami v očích, jak sám dodal.

Jenže lítost je ta tam ve chvíli, kdy hovoří dál a celkem bez ostychu se vyjadřuje k poměrně citlivým záležitostem novomanželů. Zavzpomínal na to, jak po telefonu dal ruku své dcery princi Harrymu (33), ovšem s jedním háčkem. „Jste gentleman, slibte mi, že na moji dceru nikdy nevztáhnete ruku, pak vám svolení milerád dám,“ řekl mu prý tehdy. K tomu pak v rozhovoru dodal: „Jo, je to sice princ, ale moje dcera je princezna od chvíle, kdy se narodila,“ řekl jako správný tatínek.

Foto: Profimedia.cz

Thomas MarkleFoto: Profimedia.cz

Meghan chce děti brzy

Jenže do něj má daleko. Správný táta se nebude tak zištně vnucovat do přízně, jako to dělá on. Thomas Markle totiž doufá, že se brzy dočká pozvání do královského paláce, kde se bude moct setkat nejen s párem, ale i se samotnou panovnicí. O tom si ale, vzhledem k tomu, co všechno řekl, může nechat leda tak zdát.

„Meghan chce děti už dlouho. Sice ještě není těhotná, ale čekám, že to přijde velice brzy,“ nechal se slyšet. No, tímto tvrzením si zřejmě podepsal ortel a těžko může čekat, že by byl pozván na případné křtiny dalšího královského miminka. Ne, že bychom snad vévodkyni a vévodovi ze Sussexu dítě nepřáli, ale asi není vhodné se o tom vyjadřovat bez jejich souhlasu. Nota bene, kolik je na tom tvrzení pravdy, ví jen samotný Thomas Markle. A že není radno mu věřit, dokázal už nejednou.

Foto: Profimedia.cz

Že to princi Harrymu a věvodkyni Meghan na svatbě slušelo?!Foto: Profimedia.cz

Meghan sice září jako sluníčko, ale není tak měkká, jak by se mohlo zdát. Naopak dovede prý být velice neoblomná. Princ Charles jí kvůli tomu dokonce vymyslel přezdívku – Tungsten, což znamená anglicky wolfram. Nezní to úplně sexy, ale skrývá se za tím odolnost a tvrdost, tento kov se nedá jen tak ohýbat, stejně jako Meghan.

Jestli doteď byli členové královské rodiny klidní, pak pasáž, ve které hovoří o princi Harrym, je musela rozohnit doběla. Pustil se totiž do politických debat, ačkoliv všichni příbuzní královny musí zůstat politicky neutrální. Ovšem Thomas Markle tvrdí, že podle prince Harryho byl Brexit docela dobrým experimentem a že mu jeho zeť radil, aby dal Donaldu Trumpovi (72), kterého Markle normálně v lásce příliš nemá, ještě šanci.

Marné čekání na pozvání

Od minulého týdne, kdy interview proběhlo, se k tomu veřejně královská rodina nijak nevyjádřila. Asi se celkem rozumně drží hesla, že s blbcem nemá smysl se hádat. Thomas Markle na to má ale jiný názor. Teď o víkendu v televizi vystoupil znovu, tentokrát si postěžoval, že ho Kensingtonský palác úplně odstřihl.

„Chtěl se s nimi konečně pobavit o cestě do Velké Británie, aby mohl dvojici navštívit. Ještě pořád se totiž nesetkal s Harrym, a přitom by si to velice přál,“ řekl zdroj blízký Meghaninýmu otci. Je asi naivní myslet si, že by ho pozvali na královskou návštěvu poté, co bez ostychu vystupuje v televizi a mluví o soukromí své dcery a jejího muže.

Jak vidíte otce vévodkyně Meghan vy?

Reklama

Načítám