Hlavní obsah

Mikroplyšové povlečení v zimě jako když najdete

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

rodinnebaleni.czFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Budíte se v noci zimou? Už nemusíte. Mikroplyš vás dokonale zahřeje. Že ho ještě nemáte doma? Čtěte dál a dozvíte se, proč byste si ho také měli pořídit.

Článek

Zimní počasí nás umí pěkně potrápit, a to nejen venku, ale i doma. Také znáte ten pocit, kdy se za dlouhých zimních večerů nemůžete zahřát? Pak je na místě pořídit si mikroplyšové povlečení.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení mikroplyš VÁNOCE – šedáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Zachumlejte se do vyhřátého pelíšku

Vzpomínáte na heboučké kožíšky svých plyšových hraček, se kterými jste jako malí usínali? Velmi podobný povrch má i povlečení mikroplyš. Vyrábí se z umělých vláken, a tak má vynikající izolační vlastnosti, díky kterým udrží pod peřinou teploučko. Navíc po vyprání velmi rychle schne a nemusí se žehlit. Seženete jej ve francouzské i prodloužené verzi a budete si moct vybrat i ze široké škály barev a designů.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení mikroplyš SAMIRA – šedáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Hřejivé prostěradlo

Pokud chcete mít svůj hřejivý ložní set kompletní, pořiďte si k povlečení mikroplyšová prostěradla. K dostání jsou jak v mnoha barvách, tak i ve standardních a atypických velikostech. Navíc si ještě můžete zakoupit mikroplyšovou deku, kterou lze použít také jako přehoz na postel.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení mikroplyš NAOMI – hnědáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Nakupujte tam, kde rozumí své práci

Dvakrát měř, jednou řež. Při nakupování lůžkovin se uposlechnout toto rčení rozhodně vyplatí. Vždy si promyslete, co od povlečení očekáváte a zvolte vhodného prodejce, nejlépe specializovaný obchod, kde se ještě o správném výběru produktů můžete poradit. Nechcete-li obcházet obchody, vybírejte na internetu. Jednoznačně můžeme doporučit internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde vám odborný personál ochotně poradí, jak vybrat ložní prádlo na míru. Sortiment mají opravdu široký, a tak si to své povlečení najde opravdu každý.

Reklama

Načítám