Hlavní obsah

Móda: Milujete bílou barvu? Držte se hesla více je více!

Foto: Eva Malúšová

Bílá vypadá nejlépe s... bílou!Foto: Eva Malúšová

Reklama

Ačkoli si nekonfliktní bílá rozumí s celou škálou odstínů, umí být až neuvěřitelně samostatná. Máte pro tuto čistou barvu slabost? Poskytněte jí čas od času více prostoru a nechte ji ukázat, co umí!

Článek

Nebudeme vám nalhávat, že jde o tu nejpraktičtější barvu. Bílá je samozřejmě choulostivá a po každé službě končí v pračce, pokud ji ale milujete stejně jako my, určitě jí tento nedostatek odpustíte.

Hrdinka dnešního článku sluší téměř všem, dokáže svou nositelku rozzářit, a navíc se velmi snadno kombinuje. Buď jednoduše zůstanete pouze u bílé, jako jsme to udělali my, nebo ji namícháte s kteroukoli další barvou. Odstín, ke kterému by se bílá nehodila, neexistuje.

Hrajte si s materiály

Je jedno, jestli operujete s bílou nebo jakoukoli jinou barvou, hlavní pravidlo monochromatického looku zůstává stejné. Výsledek bude vždycky zajímavější, když namícháte různé materiály a textury. Vsadit můžete i na kousky s transparentními místy.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Topshop, 1499 Kč), kardigan (Tally Weijl, 599 Kč), náramky (Reserved, 199 Kč/2 kusy), náhrdelník (Mohito, 169 Kč), sluneční brýle (Promod, 499 Kč), kabelka (F&F, 469 Kč), boty (F&F, 499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Nepodceňujte detaily

Podobnou sílu mají i zdánlivě drobné detaily a doplňky. Letní klasiku v podobě šortek, košile a saka doporučujeme osvěžit náhrdelníkem (nemusíte se hned pouštět do barev, strohé bílé svědčí kovy), kloboukem a perforovanou kabelkou. Šortkovou variantu byste mohly použít i na večer, stačí odebrat klobouk, nazout podpatky a vyměnit kabelku za psaníčko.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šortky (Mohito, 499 Kč), košile (Van Graaf, 2799 Kč), boty (Vagabond, 1899 Kč), sako (F&F, 899 Kč), klobouk (Tally Weijl, 399 Kč), náhrdelník (Topshop, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Pátráte po nové kabelce? Už nemusíte. Vyberte si z naší top trojkyFoto: archiv firem

Ubytujte v botníku kecky

Bílé kecky ocení i ty z vás, které se stále zdráhají nosit klasické tenisky mimo tělocvičnu. Tento univerzální pár můžete nosit téměř ke všemu, nebojte se ho obout i k šatům nebo sukni. Ležérní dojem umocní módní batůžek.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: crop top (Tally Weijl, 399 Kč), sukně (Orsay, 699 Kč), kšiltovka (Van Graaf, 1399 Kč), hodinky (Mohito, 499 Kč), náramky (Aldo, 499 Kč/set), batoh (Lindex, 899 Kč), náušnice (Pandora, info o ceně v obchodě), boty (Topshop, 799 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Tenisky nepatří zdaleka jen k džínám, my je vidíme nejraději ve společnosti šatů a sukníFoto: archiv firem

Volte kontrastní délky

Plusové body si vysloužíte i za chytrou kombinaci krátké a dlouhé délky. S podobným postupem se vám navíc nestane, že by krátká délka vespod působila vulgárně (to se týká především elastických mini šatů). Ani když přidáte vysoké podpatky. Takže si nezapomeňte projít nabídku dlouhých kardiganů, kaftanů, lehkých vest nebo podobných košilí.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Topshop, 1999 Kč), dlouhá košile (H&M, 999 Kč), boty (Baťa, 1599 Kč), kabelka (Baťa, 799 Kč), náušnice (Tally Weijl, 79 Kč)Foto: Eva Malúšová

Neignorujte klasiku

Kalhotový kostým se neztratí v žádném šatníku, podoby ale může mít různé. Klidně si pořiďte k saku lehoučké kalhoty s uvazováním v pase. Pokud vám nechybí odvaha , můžete si v rámci neformálního letního večírku pod sako obléknout jen vršek od plavek, případně krajkovou podprsenku. Nic ale nezkazíte ani topem s véčkovým výstřihem. Na běžné denní nošení je ideální klasické, ideálně opět véčkové bavlněné tričko (popřípadě tílko) a sandálky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Reserved, 799 Kč), sako (Promod, 799 Kč), vršek od plavek (F&F, 179 Kč), náhrdelník (Lindex, 299 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč), náramky (Promod, 299 Kč/3 kusy), kabelka (Topshop, 999 Kč)Foto: Eva Malúšová

A co vy a bílá? Nosíte ji raději s dalšími barvami, nebo sólo? Napište nám!

Reklama

Načítám