Hlavní obsah

Móda: V hlavní roli ženskost!

Foto: Marie Bartošová

Kristýna nosí ženskou a elegantní módu i v soukromíFoto: Marie Bartošová

Reklama

Stávají se tenisky a džíny pomalu ale jistě vaším poznávacím znamením? A co to pro jednou zkusit jinak? Nechte se inspirovat našimi stylingy a vyrazte v ultra ženském stylu. Povinná výbava? Podpatky! V roli modelky se vám tentokrát představí naše krásná čtenářka Kristýna.

Článek

Pokud jste četly článek Móda: Tohle se bude nosit v roce 2012!, určitě víte, že během nadcházejícího jara nejvíce zabodujete s nažehlenými límečky, „slušňáckými“ sukněmi nad kolena nebo krajkovými šaty. To ale neznamená, že byste musely čekat až na další sezonu! Jak být za dámu, aniž byste se musely uchýlit k tak trochu nudným, usedlým oblečkům, vám ukáže stylistka Kristýna.

Nebojte se přidat na barevnosti

Šaty s rukávky jsou ideálním příkladem toho, jak se můžete vyhnout kalhotám, a přitom nezmrznout. Ty, které pro naši čtenářku vybrala stylistka, byly ze splývavého materiálu, takže se jich nemusíte bát ani v případě, že nemáte na rozdíl od naší modelky Kristýny ukázkovou postavu. Šikovný je také pásek, který si můžete libovolně stáhnout a zdůraznit tak svůj pas. A čím tmavé šaty doplnit? Třeba oranžovými botami na podpatku. A jestli se snažíte barvám vyhnout výmluvou, že vy přece v šatníku nic zářivého nemáte, popřemýšlejte o nich o to víc. Nic neoživí barevně chudý šatník tak, jako barevné doplňky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Camaieu, 999 Kč), punčocháče (stylistky), psaníčko (Reserved, 399 Kč), prsten (stylistky), náušnice (Camaieu, 149 Kč), boty (H&M, 799 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Zářivé boty oživí každý outfitFoto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: psaníčko (Reserved, 399 Kč), náušnice (Camaieu, 149 Kč), prsten (stylistky)Foto: Marie Bartošová

Dejte šanci krajce

Musíme se vám s něčím přiznat – milujeme krajku! Své majitelky totiž dokáže proměnit v něžná stvoření i ve svůdné femme fatale. Záleží jen na tom, kam ji umístíte. Pokud byste rády sukni, určitě si nenechte ujít naší krajkovanou třicítku. Dáváte přednost šatům? Mrknout se můžete třeba po těch, které si oblékla naše čtenářka. A všímejte si barevné kombinace – věřily byste, že si můžou dva různé odstíny modré tak dobře rozumět?

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (H&M, 499 Kč), punčocháče (vlastní), sako (H&M, 1299 Kč), boty (Baťa, 599 Kč), náhrdelník (H&M, info o ceně v obchodě), pásek (KappAhl, 349 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Nebojte se zkombinovat dva různé odstíny modré, výsledek je skvělýFoto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: náhrdelník (H&M, info o ceně v obchodě), pásek (KappAhl, 349 Kč)Foto: Marie Bartošová

Černobílá klasika

Pouto mezi černou a bílou asi jen tak někdo nezpřetrhá, tahle dvojka prostě funguje. Pouzdrová sukně vypadá s jemným topem (zastrkujte dovnitř!) s průhlednými rukávky skvěle, podpatky jsou v tomto případě nezbytné. Volitelné jsou naopak doplňky, půjdete do stříbra nebo do zlata?

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (F&F, 129 Kč), sukně (H&M, 599 Kč), náhrdelník (H&M, 299 Kč), náramek (Camaieu, 200 Kč), prsten (Tribu, 129 Kč), boty (Guess by Marciano, 3800 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: náhrdelník (H&M, 299 Kč), náramek (Camaieu, 200 Kč), prsten (Tribu, 129 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Nečekané místo pro krajku, nemyslíte :-)?Foto: Marie Bartošová

Kalhotová variace

Na to, abyste působily žensky, se nemusíte nutně držet jen sukní a šatů. Skvěle budete vypadat třeba v jednoduchých úzkých kalhotách, které zkombinujete se saténovým topem. Celý model pozvednete výraznými náušnicemi a XXL prstenem. Doslova nadčasovou záležitostí je potom kabátek ve velbloudím odstínu s širším límcem.

Foto: Marie Bartošová

Pokud máte stejně krásné nohy jako naše čtenářka, nebojte se je ukázatFoto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: triko (Promod, 899 Kč), kalhoty (Promod, 799 Kč), boty (pietro filipi, 3790 Kč), kabát (pietro filipi, 2745 Kč), náušnice (Camaieu, info o ceně v obchodě), prsten (Camaieu, 169 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: náušnice (Camaieu, info o ceně v obchodě), prsten (Camaieu, 169 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Stylistky v akciFoto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Vizážistka Eva doupravuje vlasyFoto: Marie Bartošová

Fandíte eleganci? A který z modelů se vám líbil nejvíce? Dejte nám vědět!

Styling: Kristýna Poličková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vizáž: Eva Ceralová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Děkujeme design shopu ABITARE za poskytnutí prostoru k focení.

Reklama

Načítám