Hlavní obsah

Monika Bagárová i Ashley Graham. Kdo další čeká dítě?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Svět showbyznysu je kromě bulvárních drbů plný radostných událostí i pozitivních zpráv. A oznámení o těhotenství patří jistojistě k těm nejkrásnějším informacím ze životů ostře sledovaných celebrit. K jakým hvězdám přiletí letos čáp?

Článek

V roce 2020 se rozroste rodina herečky Marie Doležalové, plus size modelky Ashley Graham i zpěvačky Moniky Bagárové. Kdo další se těší na potomka a jak vypadají budoucí tatínci? Podívejte se na šťastné páry z Česka i zahraničí.

Ashley Graham (32) a Justin Ervin (31) 

Nejpopulárnější plus size modelka se za režiséra Justina Ervina provdala už v roce 2010. V den devátého výročí svatby (14. srpna 2019) oznámila skrz sociální sítě, že jejich rodinka přivítá dalšího člena. To se může stát opravdu každou chvílí, protože Ashley Graham je nyní v devátém měsíci těhotenství.

Pohlaví miminka prozradila v televizní show komičky Ellen DeGeneres (61), kde se mimo jiné svěřila i s tím, že má v požehnaném stavu problémy s pamětí. Nadiktovat vlastní telefonní číslo holt není pro modelku tak jednoduché jako dřív. Vykouřilo se jí z hlavy a své fotky nechala omylem zaslat někomu úplně jinému. Plnoštíhlá kráska srší optimismem a s manželem se nemohou vytouženého syna dočkat.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham může rodit každou chvílí. S manželem už se syna nemohou dočkatFoto: Profimedia.cz

Iskra Lawrence (29) a Philip Payne (31) 

Prvního potomka čeká i další hvězda plus size modelingu (zůstane v něm vůbec někdo?). Od kolegyně Ashley Graham se ovšem Iskra Lawrence v ledasčem liší. S partnerem Philipem Paynem oficiálně randí teprve od října roku 2018 a její těhotenství rozhodně nebylo plánované. V té době užívala už jedenáct let antikoncepční pilulky. Jenže stačí je spolknout o pár hodin později než ve stanovený čas a na děťátko může být rázem zaděláno.

Když na těhotenském testu modelka objevila pověstné dvě čárky oznamující příchod nového člena rodiny, propukla v pláč. Ne z radosti či štěstí, ale ze strachu, jak později přiznala fanouškům na Instagramu. Dnes už se na roli maminky připravuje s nadšením. Pohlaví miminka však slavný pár prozradil jen svým nejbližším. Jeden z důvodů je prý i to, že si ho dítě vybere samo.

Foto: Profimedia.cz

Iskra Lawrence s partnerem pohlaví miminka prozatím veřejnosti tají Foto: Profimedia.cz

Michelle Williams (39) a Thomas Kail (42)

Drobnou blondýnku proslavil seriál Dawsonův svět (1998–2003), který tehdy hltali teenageři po celém světě. Michelle Williams si v něm střihla jednu z hlavních rolí. Záhy se jí začaly otevírat dveře i do filmového průmyslu. Během natáčení romantického dramatu Zkrocená hora (2005) se seznámila s Australanem Heathem Ledgerem (†28) a v roce 2005 se jim narodila dcera Matilda Rose Ledger (14).

Pár se ovšem o dva roky později rozešel a pouhé čtyři měsíce nato byl otec malé Matildy nalezen mrtvý ve svém pokoji. Za smutný osud talentovaného herce může údajně nešťastná náhoda. Předávkoval se nevhodnou kombinací léků na spaní s pilulkami proti depresím. Michelle Williams se po ročním manželství s hudebníkem Philem Elverumem (41) loni rozvedla a nyní čeká potomka se svým snoubencem, režisérem Thomasem Kailem.

Foto: Profimedia.cz

Partnera Thomase Kaila vzala Michelle Williams i na nedávné udílení Zlatých glóbů, odkud si dokonce odnesla sošku za roli v seriálu Fosse/Verdon (2019) Foto: Profimedia.cz

Monika Bagárová (25) a Makhmud Muradov (29) 

O tom, že je Monika Bagárová těhotná se v kuloárech spekulovalo ještě předtím, než svůj požehnaný stav potvrdila na Instagramu. Fotkou z ultrazvuku se pochlubila až na první svátek vánoční a my se s radostí přidáváme k (trochu opožděným) gratulantům. Otcem miminka je mistr bojových umění, MMA zápasník Makhmud Muradov, se kterým je zpěvačka oficiálně od prosince 2018. Na prvního potomka se mladí rodiče mohou těšit letos v květnu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Monika Bagárová se stane za pár měsíců novopečenou maminkouFoto: Profimedia.cz

Marie Doležalová (32) a Marek Zelinka (33)

Představitelka stydlivé Saši z Comebacku (2008–2011) je v rodičovství už trochu zkušená. S tanečníkem Markem Zelinkou se potkala při natáčení sedmé řady televizní soutěže StarDance a kromě toho, že jim to fungovalo na parketu, přeskočila mezi dvojicí pověstná jiskra i v soukromí. Společně vychovávají roční dcerku Alfrédu a loni 6. listopadu herečka oznámila další radostnou novinku. Na svém Instagramu fanouškům odtajnila, že z malé Alfí, jak jí rodiče říkají, se zanedlouho stane velká sestra.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Marie Doležalová čeká s partnerem Markem Zelinkou druhého potomka Foto: Profimedia.cz

Milla Jovovich (44) a Paul W. S. Anderson (54) 

Krátkovláska z Ukrajiny se proslavila hlavní rolí ve filmové sérii Resident Evil (2002–2016) a právem patří mezi nejkrásnější herecké drsňačky. Rebelkou byla však i v soukromém životě. Do manželství se vrhla v pouhých šestnácti letech. Své první ano řekla herci Shawnu Andrewsovi (48) v městě hříchu, Las Vegas. Po dvou měsících byl sňatek mladého páru anulován.

Druhou svatbu měla herečka s producentem Lucem Bessonem (60), ale ani on nebyl ten pravý. Jak se říká do třetice všeho dobrého a u Milly Jovovich to, zdá se, opravdu platí. S režisérem Paulem Andersonem jsou svoji od roku 2009 a mají dvě nádherné děti. Jejich dcera Ever Gabo (12) a syn Dashiel Edan (4) se nyní těší na dalšího sourozence.

Foto: Profimedia.cz

Milla Jovovich se maminkou stane již potřetí Foto: Profimedia.cz

Maminkou se letos stane i herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (28), profesionální tenistka Dominika Cibulková (30) a určitě jich bude ještě přibývat. Kdo s mateřstvím dlouho otálel?  

Reklama

Související témata:

Načítám