Hlavní obsah

Nákupní jízda Proženy: Oblečení o čtvrtinu levněji!

Foto: Redakce Proženy.cz

Foto: Redakce Proženy.cz

Reklama

Březen nikdy nebyl tak skvělý! Poslední březnový týden totiž startuje Nákupní jízda Proženy.cz a About You. Oblečení, boty a doplňky budete moct nakupovat se slevou 25 %!

Článek

I když konec března je příjemný jen díky tomu, že jaro se pomalu, ale jistě hlásí o slovo, rozhodli jsme se vám toto období zpříjemnit ještě něčím dalším – Nákupní jízdou s Proženy.cz a on-line obchodem About You. Kdy? Nové boty, šaty nebo obojí budete moct kupovat on-line za výhodnější ceny od 22. do 31. března. Jaké slevy můžete čekat? Na téměř veškeré zboží bude platit sleva 25 %. Tu můžete využít ale i na 20 000 produktů, které již byly zlevněny. Už se těšíte?

Pokud ještě neznáte e-shop About You neboli „tvůj nový online fashion store“, měli byste vědět, že za dopravu balíčků neplatíte nic. Zda vám daný kousek sedí, můžete v klidu domova zkoušet na sto způsobů – na vrácení totiž máte 100 dní.

Výběr oblečení, bot a doplňků je opravdu velkolepý – najdete zde až 500 značek a spoustu z nich tvoří i ty, které dříve v Česku k dostání nebyly. Nejvíce jsou teď v kurzu brandy jako Adidas, Esprit, GAP, Levi’s, Vans, Converse nebo Hollister.

Foto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Nákupní jízda – fantasticky pohodlná, výhodná a zábavná akceFoto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Ale nebojte, v tomhle „módním rybníku“ se neztratíte, protože stránky jsou personalizované. To znamená, že se vám budou zobrazovat primárně vaše oblíbené, nejvíce vyhledávané značky. Nakupovat můžete také pohodlně přes vaši osobní About You aplikaci v mobilu, kterou stáhnete pro Android v Google Play nebo pro iOS na App Store. Konec března je sám o sobě příjemný už jen díky tomu, že jaro se pomalu, ale jistě hlásí o slovo, i tak jsme se rozhodli zpříjemnit vám toto období ještě něčím dalším – Nákupní jízdou s Proženy.cz a on-line obchodem About You. Poslední týden v březnu ještě nikdy nebyl tak úžasný!

Těšíte se na naši unikátní Nákupní jízdu Proženy.cz a About You?

Reklama

Načítám