Hlavní obsah

Narozeniny ProŽeny.cz: Těšte se!

Foto: Redakce

Moderátorem večera bude Jirka MádlFoto: Redakce

Reklama

Parádní oslava 2. narozenin webu ProŽeny.cz se blíží mílovými kroky. Napětí stoupá a netrpělivosti přibývá. A tak jsme vyzpovídali natěšenou redakci – na co se při letošních oslavách na parníku Vltava společnosti EVD nejvíc těší... A pozor, zeptali jsme se i moderátora večera Jirky Mádla!

Článek

Lucka Maixnerová

Už aby tato akce vypukla v plném proudu, abychom společně s kolegy a některými vybranými čtenáři nasáli vůni Vltavy, odreagovali se a zapomněli na starosti všedních dní. A to je to, co bude kromě Jirky Mádla, všudypřítomných úsměvů a cen v tombole to nejhezčí!

Míša Čapková

Moc se těším na Jirku Mádla! Protože loni byl skvělý, vtipný a hlavně odvážný, když se rozhodl vyplout s tolika ženami na jedné palubě. Navíc budu dělat z celé akce reportážní video, a tak už teď si připravuji záludné otázky na zúčastněné a věřte, že s kamerou se nebojíme natočit cokoli! Očekávám vás na palubě!

Sabina Trnková

Krásného prádla není nikdy dost, a tak já se nejvíce těším na módní přehlídku prádla Timo. Ale to není vše, také je fajn, že s námi opět vyjede Jiří Mádl, loni byl úžasný!

Edita Mrázková

Úplně mě dostala poukázka do klenotnictví na D. I C. na 10 000, kterou můžete vyhrát v tombole. Sama bych si nikdy tak drahý šperk nekoupila, ale když bych na to vyhrála poukázku? Do obchodu bych běžela rovnou z lodi! A samozřejmě se těším i na Jirku Mádla!

Michal Snížek

Trochu mě mrzí, že vzhledem k svému letnímu sestřihu na 3 cm nebudu moct zakusit um kadeřníků od Schwarzkopfu. Takže se místo toho rád vydám do rukou masérek ze salonu Stella a nechám odpočinout prstům oťukaným od klávesnice. No a abych řekl pravdu, upřímně se těším i na ty nekonečné hory jídla!

Foto: Redakce

Dámy jistě potěší i striptérFoto: Redakce

Zdena Nováčková

Já se nejvíc těším na striptýz. Předpokládám tedy, že bude pánský. Protože nedávno jsem zažila „dámský taneček v negližé" ve smíšené společnosti. Tak mě docela mrzelo, že tam nebylo to pravé podívání i pro mě. Protože když jsem se podívala na perfektní tělo striptérky, zaobírala jsem se svou nedokonalostí a moc jsem se nebavila. Možná by se mohly dražit i slipy striptéra :-)

Tereza Ježková

Loni jsem v jednu chvíli litovala, že mám dovolenou. Odlétala jsem totiž pár hodin po narozeninové oslavě. A protože nejsem člověk, který má vše hotové a připravené dny dopředu jako moje matka, místo abych si užívala na parníku, tak jsem žehlila šaty, sháněla plavky a dopisovala články. Protože letos nemám kvůli rekonstrukci bytu na dovolenou ani čas, ani peníze, je pro mě světlým okamžikem tohoto léta právě oslava na parníku. Podle toho, jak o ni všichni vyprávějí, doufám, že to bude plnohodnotná náhrada týdnu u moře (teda snad bez toho koupání, to bych ve Vltavě fakt nerada).

Milena Bohatová

Nejvíc se těším na nádherný výhled z paluby na noční osvětlenou Prahu a setkání s kamarádkami, které čtou naše stránky. Hrozně moc tam toho probereme. Kdyby nevyšlo počasí, v podpalubí je taky pořád na co koukat a jsem zvědavá, jaké jsou nové trendy ve spodním prádle.

Jan Zlatohlávek

Vzhledem k tomu, že mírně zahalená krása je pro mne rajcovnější, než krása bez závoje, těším se na přehlídku spodního prádla ještě o trochu víc než na striptýz. V tombole jsem nikdy nic nevyhrál, tedy zde by bylo těšení zbytečné. A na překvapení večera se těším!

(Tajná zpráva pro Honzu: Víš, on ten striptýz bude pánský…)

Foto: Redakce

Na lodi opět proběhne přehlídka spodního prádlaFoto: Redakce

A třešnička na závěr! Zeptali jsme se i moderátora večera Jirky Mádla. Tak Jirko, přiznej se – jak moc se na letošní oslavy těšíš?

Mádlík: Těším se strašně moc, protože jestli to bude jen z poloviny takové jako vloni…

Co sis minulý rok na oslavě užil úplně nejvíc? Mádlík: Miluju kvalitní prsíčka a stehýnka… takže raut! Ale ani módní přehlídka nebyla úplně marná…

Troufneš si nahlédnout do budoucnosti a zeptat se na lodi kartářek, co tě čeká? Mádlík: Ne ne ne. Už takhle mám z budoucnosti obavy, tak to nemusím vědět ještě z karet…

Co si z letošního programu určitě nenecháš ujít? Mádlík: Masáž si nechám líbit, ale na přehlídku v plavkách se moc netěším. Přes léto jsem totiž dost přibral, tak to nebude ono…

Co když tě bude chtít na lodi někdo okouzlit. Kdo má u tebe největší šanci? Mádlík: Jsem starej, zadanej, unavenej… takže největší šanci má asi barman.

A jak se těšíte vy? Pořád ještě můžete vyhrát VIP vstupenky na tuhle super party. Soutěžit můžete ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám