Hlavní obsah

Kurz erotických masáží pro vás

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Masáž by měla být příjemná pro obaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Dopřáváte si milostné předehry? Mazlíte se a líbáte? A nenapadlo vás vyzkoušet i jiné erotické hrátky? Zkuste třeba erotickou masáž. Ta také dokáže patřičně navnadit a vzrušit. A to nejen partnera, ale i vás. Tak neváhejte a začněte ji trénovat! Poradíme vám, jak na to.

Článek

Hlavním úkolem všech masáží je uvolnění svalů a celková relaxace. To pochopitelně platí i u těch erotických. Navíc ale mají i takový malý, řekněme bonusový přínos - vzrušují vás. A to nejen osobu, která laskání přijímá, ale správně provedená erotická masáž by měla být vzrušujícím zážitkem i pro jejího vykonavatele.

Chce to pološero

Než začnete se samotnou masáží, připravte si příjemné a uklidňující prostředí. Nejsnáze se vám bude pochopitelně „pracovat" v ložnici. Zatáhněte okna, zapalte vonnou tyčinku, případně svíčky, a zhasněte. Ideální je pološero. Pokud jde o teplotu, měla by se pohybovat od čtyřiadvaceti do šestadvaceti stupňů Celsia. Rozhodně by se totiž neměl partner, jemuž masáž provádíte, třást zimou. Anebo naopak potit v dusném přetopeném pokoji. Pusťte si také nějakou klidnou, příjemnou hudbu. Vyloučena není ani klasická relaxační, kde slyšíte třeba šumění lesa nebo bublání potůčku. To je čistě na vašem osobním vkusu. Připravte si masážní olejíček a ručník. Pak se sama svlékněte (nebo ponechte jen prádlo) a pozvěte přítele do pokoje k vám.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vytvořte si intimní atmosféruFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Buďte milá a něžná

Před začátkem masáže i v jejím průběhu byste rozhodně neměla mlčet. „S partnerem komunikujte, ptejte se ho, co by rád a jaké pohyby a doteky ho vzrušují. Mluvte na něho něžným tichým hlasem. Nebojte se ani šeptání. To mnohé muže také vzrušuje," radí Linda, která již čtvrtým rokem pracuje jako profesionální erotická masérka v Praze.

Pro celý průběh erotické masáže platí, že byste měla být spíše něžná a jemná. Pozor dejte také na nehty. Partner by si jistě nerad z tohoto zážitku odnesl škrábance na zádech. Ne nadarmo mají profesionální masérky krátké nehty.

Masáž zahajte rozetřením olejíčku. Ten si nejprve kápněte na dlaň a až po té jej roztírejte po partiích vašeho miláčka. Příliš to s ním nepřehánějte, aby byla pokožka schopna množství olejíčku vstřebat.

Do masáží je třeba zapojit celou plochu dlaně, ne pouze konečky prstů. „Když masáž provádíte špatně, pouze konečky prstů nebo jen částí dlaně, poznáte to. Brzo vám v nich totiž dojde síla a bude vás to bolet," vysvětluje Linda. Proto je třeba se do akce tak říkajíc opřít naplno. Celými dlaněmi krouživými pohyby si musíte vychutnat každé místečko na partnerově těle.

Od velkých partií k detailům

Jako první začněte masáží zad. Od ramen krouživými pohyby postupujte dolů. Nedělejte žádný zbrklý ani příliš rychlý pohyb. Když namasírujete celá záda, budete se postupně dostávat až k partnerovým hýždím. Úmyslně ho ale ještě napínejte a intimní partie vynechte. Následují paže a nohy. Zde už zabíhejte více do detailů. „Nebojte se pohrát si s každým prstem zvlášť. Bude ho to bavit," radí Linda. Pak teprve přejděte k hýčkání hýždí a intimních partií.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vychutnejte každé místečko na jeho těleFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Masáž penisu

Erotické masáže intimních partií už ale nemusíte provádět pouze dlaní. Zapojte třeba i prsa nebo ústa. „Nejdříve masírujte místa kolem penisu a postupně se k němu přibližujte. Muže většinou baví, když třete penis mezi ňadry," radí Linda. K masáži penisu patří i takzvaná perinea. Jedná se o masáž oblasti mezi konečníkem a pohlavním orgánem. Zde ho zkuste jemně hladit a třeba i symbolicky něžně poškrábat.

Při laskání svého partnera byste se měla i vy sama cítit vzrušená. Proto není vyloučeno, že masáž skončí milováním nebo orálním sexem. Podmínkou to ale pochopitelně není. Jde jen o to, abyste se cítili oba dobře a uvolněně. Podle psychologa je takováto masáž příjemným zpestřením partnerského vztahu. „Jedná se o velmi intimní sblížení. Navíc je zde nutná poměrně velká dávka komunikace. To prohlubuje intimitu vztahu. Takže nezbývá než občasné partnerské erotické masáže jen doporučit," říká psycholog Vojtěch Benda.

Už jste někdy překvapila partnera erotickou masáží? Nebo o ní zatím jen v duchu uvažujete? Na vaše zkušenosti i neotřelé nápady z této erotické oblasti se těšíme na info@prozeny.cz

Reklama

Související témata:

Načítám