Hlavní obsah

Naučte se vázat šátek do vlasů: Postup ve videu!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šátek ozvláštní culík, drdol i jednoduchý outfit. Ve videu vám ukážeme čtyři nejjednodušší způsoby, jak si šátek do vlasů zavázat.

Článek

Letos frčí všelijaké vlasové ozdoby, ať už to jsou perličkové sponky, gumičky scrunchies, nebo čelenky. Stylové jsou také šátky ve vlasech, ale moc se nenosí – a to je škoda. Navíc je saténový šátek jedním z trendů, které přinesly přehlídky na jaro/léto 2019 – modelky je měly okolo krku, místo topu nebo v pase.

Vizážistka Daniela Kremláčková vám ve videu předvede čtyři způsoby, jak šátek zakomponovat do účesu: jeden s rozpuštěnými vlasy, druhý s culíkem a poslední dva s drdolem.

Stačí vám k tomu šátek, navlněné kadeře pro větší objem a gumička, maximálně pár sponek... A super letní look je na světě. Existují samozřejmě i složitější způsoby, jak šátek do účesu zakomponovat, ale ty, upřímně, nikdo sám nezvládne. Zato díky čtyřem variantám ve videu si vytvoříte svěží kreace do pár minut.

V obchodech hledejte šátek velikosti asi tak 55 × 55 cm, a i když saténové vypadají skvěle, mohou z vlasů klouzat. V každém případě si můžete šátkovou ozdobu pojistit dvěma pinetkami – a budete mít jistotu, že vydrží tam, kde má.

Podívejte se na další zajímavá beauty videa: Letní boho účes nebo Líčení podle Scarlett Johansson.

Reklama

Související témata:

Načítám