Hlavní obsah

Nej módní trendy jara: Prohlédněte si stylovou pětku!

Foto: Eva Malúšová

Na které trendy se můžete těšit?Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se obchodům nevyhýbáte obloukem, bude pro vás dnešní setkání jen prvním z mnoha. S následujícími trendy se totiž budete střetávat znovu a znovu. Jste zvědavé, jak vypadá jarní top pětka?

Článek

Bylo to krásné, ale bylo toho dost :-). Řekněte zimním trendům definitivní sbohem a začněte objevovat ty jarní! Kterým směrem se svět módy posunul?

Dobrou noc!

Vysoce odvážný trend je spjatý s naší nejoblíbenější částí dne – nocí :-). Nosit se totiž budou komplety, připomínající klasická pyžama. Poznávacím znamením je volnější střih a příjemná, lehoučká látka. Pokud si na nošení „pyžamka“ netroufáte, klidně sáhněte jen po samostatných kalhotách nebo naopak košili. Alternativou je také top s tenkými ramínky, připomínající prádlovou košilku. Co mají všechny jmenované kusy společné? Neuvěřitelnou pohodlnost!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: košile (Marks & Spencer, 1399 Kč), kalhoty (Marks & Spencer, 1699 Kč), psaníčko (Tosca Blu, 4200 Kč), kožené boty (Baťa, 1799 Kč), prsten (Bijou Brigitte, 249 Kč/2 kusy)Foto: Eva Malúšová

Provokativní síťovina

Transparentní materiály návrháře obecně baví. Setkat se s nimi můžete snad každou sezonu a ani letošní jaro nebude výjimkou. Mění se jen jejich forma. Tentokrát se bude cílit na rafinovanou síťovinu, která může být ve skutečnosti snadno nositelná. Stačí se podívat na vrstvenou sukni na modelce, která neodhaluje vůbec nic navíc. Pod síťovinový top jsme pro změnu přidali body.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Van Graaf, 4199 Kč), top (Topshop, 899 Kč), psaníčko (Bijou Brigitte, 599 Kč), boty (Baťa, 1199 Kč), náramky (Claire´s, 199 Kč/set), body pod topem (Topshop, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Jarní odlehčení

Těžké džínovině budou konkurovat měkké látky, napodobující klasický denim. Jejich výhoda je zřejmá, v lehkém materiálu vám bude na jaře mnohem příjemněji. Látka také dává více prostoru pro netradiční využití, setkat se tak můžete se vzdušnými halenkami i splývavými širokými kalhotami.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty s páskem (Van Graaf, 7599 Kč), halenka (Promod, 799 Kč), náušnice (Promod, 249 Kč), boty (Topshop, 1999 Kč), kabelka (Tosca Blu, 3000 Kč), prsten (Dyrberg/Kern, 2699 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Kabelky s řetízkovým uchem nás nepřestávají bavit!Foto: archiv firem

Neschovávejte ramena!

Kdepak dekolty! Nejvíce odhalovanou částí těla se na přehlídkách stala ramena. A uznejte, že spadlé topy nebo šaty mají něco do sebe! Pozor, ramena nechte opravdu holá a volte podprsenky bez ramínek nebo bandeau. Pokud si takové prádlo nemůžete kvůli velikosti poprsí dovolit, doporučujeme tento trend raději přeskočit.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (Mango, 799 Kč), kalhoty (Van Graaf, 6999 Kč), náhrdelník (Lindex, 299 Kč), náramky (Bijou Brigitte, 249 Kč), semišové boty (H&M, 1999 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

K topům s odhalenými rameny se perfektně hodí delší přívěskové náhrdelníkyFoto: archiv firem

Krátké bundy jsou zpátky

Po pár sezonách se na nejvyšší příčku trendů vrací bomber! Tuto krátkou bundu najdete v obchodech v nejrůznějších variacích, pokud vám proto není blízký maskáčový vzor, nezoufejte. Bomber vypadá skvěle v doprovodu úzkých šatů, nosit ho ale můžete i k oblíbeným skinny džínám.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (H&M, 849 Kč), bomber (Topshop, 2299 Kč), kabelka (Tosca Blu, 1799 Kč), boty (Aldo, 1799 Kč), náhrdelník (Dyrberg/Kern, 3899 Kč), prsteny (Bijou Brigitte, 249 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Který jarní trend vás zaujal nejvíce? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám