Hlavní obsah

Nejhorší dárky, které může žena dostat. Jaký šokoval vás?

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Kostým francouzské služky o dvě čísla menší nebo sada nepotřebných hrnců. Ačkoliv darovanému koni na zuby nehleď, některé dárky, které jsme dostaly, sice patří k těm nezapomenutelným, avšak znovu bychom se bez nich určitě obešly. Jak vypadají naše nejhorší dárky, které jsme kdy dostaly?

Článek

S ženami je potíž. Neustále toužíme po nějakých překvapeních, ale když se nám jich dostane, remcáme, že to není to, co jsme si přály. Jenže lepší dárek je ten, který vykouzlí úsměv na rtech, nikoliv záchvat smíchu.

Jedna má blízká přítelkyně takhle kdysi o Vánocích čekala pod stromečkem zásnubní prstýnek, tehdy ze zcela racionálních důvodů. Namísto blyštivého šperku rozbalila elektrický pilník na paty. Rozhodně ale není sama, kdo někdy v životě dostal dárek, na který nikdy nezapomene. Alespoň my v redakci jsme daly dohromady několik evergreenů, které se u nás opakovaly. Budiž to mužům manuálem, čemu se raději vyhnout.

Velikost M jako modelka

Pořádnou paseku mohou nadělat dárky, které žena dostane pro potěchu mužových očí, tedy spodní prádlo. Já jsem třeba před lety od bývalého přítele obdržela erotickou soupravu ve stylu francouzské uklízečky, která byla navíc asi tak o dvě čísla menší. I přesto se mi do toho podařilo nacpat, ale věřte, že to nebyla pěkná podívaná.

Podobný zážitek má i naše fotoeditorka Marianna. „Nejhorší bylo asi erotické prádélko, které bych na sebe narvala pouze tehdy, kdybych ze sebe odřezala zhruba dvacet kilogramů. Kalhotky jsem natáhla sotva na kotníky,“ směje se.

Vedle šlápl i manžel redaktorky Lucky, která dostala sice košilku dle svých přání, ale také špatné velikosti. A to hned dvakrát. „První rok mi koupil košilku velikosti M. Jakmile jsem ji rozbalila, bylo zjevné, že mi bude malá. Manžel to odůvodnil tím, že přece M jako modelka. Druhý rok objednal noční košilku a ze strachu, aby mi zas nebyla malá, koupil asi XXL nebo tak něco,“ vypráví se smíchem Lucka.

Foto: IMG Stock Studio, Shutterstock.com

Spodní prádlo ženu potěší, ovšem pokud se muž trefí jak do vkusu, tak do velikosti Foto: IMG Stock Studio, Shutterstock.com

S erotikou opatrně

To neznamená, že ženy rády nedostávají hezké prádlo, ale musí být správné velikosti. Přitom je to tak jednoduché – stačí otevřít šuplík s tím, co běžně nosíme, a podívat se na cedulku. Pak by neměl být problém se trefit.

V kategorii „nejoblíbenější dárek“ se neumístily ani sexuální pomůcky, které některé z nás od Ježíška také dostaly. Špatně ale nebyla myšlenka, nýbrž její realizace. Takový anální kolík rozhodně nebude patřit mezi to, co by potěšilo většinu žen. Nebo tedy alespoň si to navzájem tvrdíme.

Nechceme praktické dárky

Když jsme u technických vymožeností, mezi nejméně oblíbené dárky, co jsme kdy dostaly, patří i ty do kuchyně. Ženy totiž praktické dárky neocení. Raději pod stromečkem najdou něco pěkného, pro potěchu oka nebo duše, což bohužel rychlovarná konvice, která se chvíli před svátky rozbila, není. Ani kuchařka nebo sada hrnců. Ne každá žena ráda vaří, že?

Vzpomínky na dary do domácnosti má i naše editorka Bára, která od své maminky pravidelně dostávala výbavu do domácnosti, a to i přesto, že tenkrát byla rozhodnuta, že se nikdy vdávat nebude. „Když jsem se pak seznámila s mým mužem, vytasila tchyně celou sestavu, kterou mu celý život tajně schraňovala, ačkoliv se nikdy nechtěl ženit. Tak jsem pochopila, že manželství se opravdu uzavírají v nebi a že to je prostě osud.“

Překvapení k neuvěření 

Pak ale existuje ještě speciální kategorie, což jsou dárky, u kterých máte pocit, že to se snad nikomu stát nemohlo. Opravdu kuriózní dárek dostala zástupkyně šéfredaktorky Sabina. „Když mi bylo asi patnáct, dostala jsem k Vánocům injekci. Tedy informaci, že mi máma zaplatí očkování proti klíšťové encefalitidě. Jako teenager jsem z toho byla fakt dost mimo,“ uvádí.

I když se teď může zdát, že pořídit ženě dárek je nadlidský úkol, tak horké to nebude. Devadesát devět procent dárků, které jsme v životě dostaly, se nám líbily a zahřály nás u srdce. Bez ohledu na to, jak moc byly drahé, blyštivé či překvapivé. Alfou a omegou všeho je obdarovávaného znát a poslouchat ho. Pak určitě s dárkem nešlápnete vedle. A kdyby náhodou, máme pro vás redakční tipy, které zajisté potěší každou ženu.

Jaký nejhorší dárek jste dostaly vy?

Reklama

Související témata:

Načítám