Hlavní obsah

Nejkrásnější břicha Hollywoodu: Kdo má super pekáč buchet?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Po Vánocích začne hodně lidí řešit nabraná kila a posilovny se zas na chvíli zaplní. Potřebujete trochu motivace? Tyhle celebrity jsou pro to jako stvořené. Přestože jim už dávno není dvacet, mají těla, která by jim mohly závidět i o dvě generace mladší kolegyně.

Článek

Že nejde mít krásnou figuru po třicítce nebo po dětech? Tyhle slavné osobnosti to vyvracejí. Ano, svou vizáží se sice živí, ale modelky to nejsou. A břicha mají jako vytesaná z kamene.

Pink (40)

Přestože je známá zpěvačka už dvojnásobnou matkou, má postavu, kterou by jí mohlo hodně žen závidět. Vypracované břicho ráda ukazuje a má proč! Takovou postavu ale nemá zadarmo: pravidelně cvičí, ovšem diety nedrží. Jídlo miluje a nejraději vaří s dětmi.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka může na koncertech ukazovat holé břicho bez obavFoto: Profimedia.cz

Jessica Alba (38)

Další hollywoodská kráska, která se vždy pyšnila nádhernou postavou. A to i teď, kdy už má dvě děti. Pravidelně cvičí power jógu a miluje hodně pálivé jídlo. Také se ale nechala slyšet, že když je ve stresu, téměř nejí. Díky tomu prý s přibíráním na váze neměla nikdy problém.

Foto: Profimedia.cz

Ani dvě děti se na postavě krásné herečky nepodepsalyFoto: Profimedia.cz

Gwen Stefani (50)

Tahle zpěvačka dře na postavě téměř denně – cvičí pětkrát týdně. Prý se musí sama sobě líbit, jinak není spokojená. Sport sice nijak zvlášť nemiluje, ale strach, že přibere, je pro ni daleko horší. Díky tomu ovšem vypadá i v padesáti letech a po třech těhotenstvích prostě skvěle.

Foto: Profimedia.cz

Tahle zpěvačka má ukázkovou postavu vydřenou. Ale stojí jí to za toFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (47)

Blonďatá hvězda nemá jen parádní břicho – dokonalá je celá její postava, ale je za tím spousta tvrdé práce. Po porodech obou dětí se jí chvíli nedařilo zhubnout nabraná kila a od té doby se hodně hlídá. Jí prý jen makrobiotickou stravu, každé ráno cvičí a k tomu miluje různé očistné procedury. Její pružné tělo je tedy výsledek opravdového odříkání.

Foto: Profimedia.cz

Na těle slavné herečky není jediná chybičkaFoto: Profimedia.cz

Jada Pinkett Smith (48)

Manželka známého herce Willa Smithe (51) se za fotku v bikinách rozhodně nemusí stydět. I po dvou dětech a téměř v padesáti letech má postavu, kterou by si přály leckteré mladší ženy. Herečka se v mládí věnovala tanci a choreografii a pravidelně cvičí dodnes.

Foto: Profimedia.cz

Na vysportované tělo manželky Willa Smitha je moc pěkný pohled, i když se blíží padesátceFoto: Profimedia.cz

Kate Hudson (40)

Rok po třetím porodu už má známá herečka zase postavu, jako by žádným těhotenstvím nikdy neprošla. Jí zdravě a především hodně a ráda cvičí. Věnuje se hot józe, pilates a chodí také na lekce spinningu.

Foto: Profimedia.cz

Pro sympatickou bolndýnku je sport přirozenou součástí života – a je to vidět!Foto: Profimedia.cz

Hilaria Baldwin (35)

Po čtvrtém těhotenství už má málokterá žena postavu stejnou jako předtím. To však neplatí pro manželku herce Aleca Baldwina (60). Zdravému životnímu stylu a cvičení věnuje většinu života: vyučuje tanec, fitness a jógu ve vlastním studiu a své zkušenosti sepsala i do knihy. Pravidelně vede i on-line lekce a na sociálních sítích inspiruje ženy k cvičení s dětmi. Dokazuje, že všechno jde, když se chce.

Foto: Profimedia.cz

Tělo téhle sportovkyně a tanečnice je prostě perfektní. A to i po čtyřech dětechFoto: Profimedia.cz

Mít vyrýsované bříško je jistě pěkné. Věděli jste však, že z hlediska zdraví je sixpack úplně k ničemu?

Reklama

Načítám