Hlavní obsah

Nejpohodlnější podprsenka? Braletka! Jak ji nosit?

Foto: About You

Foto: About You

Reklama

Seznamte se! Dnes je v hlavní roli nejpohodlnější kus spodního prádla: podprsenka bralette alias braletka. Jak ji nosit a z čeho můžete vybírat?

Článek

Trend braletek začal už před několika lety, kdy se na výsluní dostaly podprsenky, které nejsou vyztužené, nemají push-up vycpávky ani kostice. Nosí je snad všechny celebrity, fashion blogerky a influencerky – prostě a jednoduše všichni.

Braletky znamenaly revoluci, hlavně tedy pro ty ženy, které se pyšní menším poprsím. Přestalo být out si objem přidávat, ale do popředí šla přirozenost. Kdo by to čekal po všech ultra push-up podprsenkách? Z hlediska pohodlí můžete jásat!

Tip pro vás: Abychom vám nákupy usnadnili, tak všechny níže vybrané podprsenky (a ještě mnohem víc) koupíte v rámci Nákupní jízdy Proženy.cz v on-line shopu About You se slevou 25 %. Akce trvá od 22. do 31. března!

Jaká je nabídka?

Ženy s malými ňadry mají výhodu – mohou vybírat z většího množství podprsenek, stylů a střihů. Snadněji seženou svoji velikost, nebolí je záda a gravitace ani stárnutí nemusejí jejich hrudník a výběr podprsenky vůbec trápit.

Trend braletek se obrovsky rozšířil, a tak teď najdete „hadrové“ podprsenky snad ve všech obchodech. Některé mají zapínání vzadu, některé se jen přetahují přes hlavu. Občas v sobě mívají tenké vycpávky, ale většina nemá ani to. Jsou na těle tím pádem velice příjemné a nikde se nekrabatí a neodstávají – což je asi největší výhoda oproti kosticovým a push-up klasikám.

S čím braletky nosit?

Dávno není faux pas, když vám vykoukne krajková podprsenka. Naopak, v dnešní době se stává součástí outfitu, možná až skoro jeho nejvýraznější částí. Kdo má na to odvahu, může vyrazit klidně i jen v podprsence a tričko nechat doma. Na to se hodí takové braletky, které mají prodlouženou spodní část a opravdu působí spíš dojmem topu než podprsenky. Stejně můžete nosit i sportovnější varianty s gumou. Pod sako nebo volnou mikinu budou vypadat skvěle v kombinaci s kalhotami nebo sukněmi do pasu.

Pro koho je tohle už moc, může nechat braletku vykukovat z volnějšího basic trička. Nebo naopak – budete-li mít tričko s větším výstřihem, může podprsenka vyniknout kolem dekoltu. Stejně ji lze kombinovat i s oversized svetrem. Pořídily jste si braletku, která má zajímavě řešená záda? Svetr nebo tričko s velkým výstřihem otočte dozadu! Dobře bude vypadat i pod topy z průsvitné látky. Ale tady už našlapujte opatrně, aby pak celý outfit nevypadal vulgárně.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Jennifer Lopez (49) si v poslední době oblíbila kombinaci legín a sportovní podprsenky. Modelka Hailey Bieber (22) oblékla pod smokingové šaty jen braletku a u herečky Dakoty Johnson (29) se můžete inspirovat letním boho outfitemFoto: Profimedia.cz

Sofistikovaná krajka 

Foto: About You

Na foto (zleva): Esprit, 907 Kč; Free People, 777 Kč (obě prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Vila, 569 Kč (původně 647 Kč); Triumph, 543 Kč (původně 777 Kč) (obě prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Sisters Point, 777 Kč; Free People, 777 Kč (obě prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Chantelle, 1427 Kč; Free People, 1037 Kč (obě prodává About You)Foto: About You

Sportovní styl

Foto: About You

Na foto (zleva): Tommy Hilfiger, 959 Kč; Calvin Klein, 1037 Kč (obě prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Puma, 1186 Kč; Calida, 517 Kč (obě prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Gap, 907 Kč; Hey Honey, 1557 Kč (obě prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Guess, 777 Kč; Tommy Hilfiger, 907 Kč (obě prodává About You)Foto: About You

Líbí se vám braletky, nebo dáváte přednost kosticím? 

Tento článek vznikl ve spolupráci s on-line shopem About You.

Reklama

Načítám