Hlavní obsah

Největší chyby při orálním sexu! Co muži nesnáší?

Foto: Rido, Shutterstock.com

Foto: Rido, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Jak je to s očima, stimulací i zvuky? Laskání pánského přirození ústy vzbuzuje radost i rozpaky. Neuřízněte si ostudu a vyhněte se věcem, které jsou pánům proti srsti. Na co si dát největší pozor?

Článek

Sevření penisu v ústech je jedním z nejosobnějších, nejintimnějších a nejerotičtějších sexuálních aktů, bez kterého si málokterý muž dokáže představit život i vztah. Většinou ho tato technika dělá šťastným, nicméně není tomu tak vždycky. Pokud i vy děláte nějakou z těchto kardinálních chyb, které vyjmenovává britská sexpertka Tracey Cox, nečekejte, že za orální sex dostanete jedničku s hvězdičkou!

1. Jedete nasucho

„Říká se, že není nic horšího než špatná technika. S tím nesouhlasím. Mnohem závaznější je, pokud nepoužíváte žádný lubrikant. Stimulace penisu je pak nepříjemná až bolestivá,“ popisuje Tracey Cox s tím, že bohatě stačí dostatečně se zásobit slinami, které účel splní skoro stejně jako kupovaný produkt z drogerie nebo obchodu s erotickým zbožím. Anebo zkuste domácí přípravky.

2. Nepoužíváte ruce

Je hezké, že se věnujete ústní péči, ale rty a jazyk nejsou všechno. „Většina tření pochází z toho, že si jednou rukou penis přidržujete u kořene a občas jím zapumpujete nahoru a dolů. Minimálně to vypadá tak, že víte, co děláte,“ dál uvádí sexpertka. Také je vhodné partnera hladit v okolí třísel nebo mu stimulovat bradavky. (Záleží však na osobních preferencích protějšku, neuškodí předem se informovat.)

3. Zavíráte oči

Muži jsou vizuální tvorové, což znamená, že velmi rádi sledují, co se „tam dole“ děje. Fascinuje je ženské tělo, touží vzrušovat se už jen pohledem na milenčina ústa, která si tak slastně pohrávají s jeho penisem. Proto když se křečovitě stáhnete a po většinu času necháte oči zavřené, orální sex si neužijí, a navíc je to může urazit. Vy se jich snad štítíte, nelíbí se vám jejich penis, nebo proč tohle děláte?

4. Často měníte rytmus stimulace

Pohlavní orgány (mužské i ženské) nejlépe reagují na stabilní rytmickou stimulaci. Jistě, je dobré v rámci nažhavení měnit tlak nebo rychlost, ale těsně před orgasmem se skutečně nehodí „skákat“ od jedné věci k druhé a co vteřinu měnit techniku či si pohrávat s rychlostními stupni. „Mezi základní pravidla orálního sexu patří následující postup. Začněte s pomalou, jemnou stimulací a následně přidávejte na intenzitě i rychlosti. Pokračujte v hýčkání penisu, dokud milenec nevyvrcholí. A také si předem rozmyslete, co uděláte se spermatem,“ apeluje Tracey Cox, podle které je znechucené plivání pánského mlíčí ostudné a nevhodné.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Nejdůležitější je muže neurazit. To ví každá emancipovaná ženaFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

5. Spěcháte

Nadšení pro věc je pochopitelně žádoucí, ale zase by nemělo být příliš okaté. Když se na penis vrhnete stylem, který vypovídá o tom, že orální sex chcete mít co nejrychleji za sebou, nepůsobí to vůbec dobře. Ostatně, i pánové prahnou po předehře a chtějí si užít aspoň pár minut hýčkání.…

6. Nejste kreativní

Jedna z nejhorších věcí, kterou milenci můžete při felaci udělat? Preferování zajetého stylu, na který byl zvyklý váš bývalý. „Nebuďte arogantní a nebojte se vydat jiným směrem. Co muž, to jiné přání a preference. Neházejte je všechny do jednoho pytle,“ dál upozorňuje Tracey Cox.

7. Nevydáváte žádné zvuky

Ne, určitě nemusíte křičet, jako když vás na nože bere, ale nějaké to sténání při poskytování orálního potěšení je žádoucí. Jinak to působí tak, že se nesmírně nudíte. A to má být sexy? Představte si, že se role obrátí. Také nebudete blahem bez sebe, když milenec protočí panenky a nevydá ze sebe ani hlásku hned poté, co zaboří nos do vašeho klína. (Občas stačí pochvalné zamručení někam do zóny mezi penisem a varlaty.)

Mimochodem, už jste mu někdy varlata zabalily do alobalu?

Reklama

Načítám