Hlavní obsah

Nejvíc sexy sportovci planety: Po kterých ženy šílí?

Foto: isifa

Kvůli Jensonu Buttonovi je možná leckterá žena ochotná sledovat i jinak docela nudnou Formuli 1Foto: isifa

Reklama

Jsou talentovaní, skvěle vypadají a zná je celý svět. Tentokrát jsme se zaměřili na nejvíc sexy sportovce planety! Kvůli kterému z nich byste byly ochotné sledovat sportovní přenosy?

Článek

V našem dnešním výčtu chybí David Beckham. Ano, uznáváme, že je neodolatelný, ale v našich článcích už jsme vám ho párkrát ukázali (najdete ho například zde). Teď tedy dáme prostor dalším krásným chlapům, kteří prorazili ve světě sportu!

Tom Brady

Tenhle hráč amerického fotbalu je zřejmě učiněný zázrak – už sedm let žije se supermodelkou Gisele Bündchen, mají spolu dvě děti (třetí má z předchozího vztahu), dům za 20 milionů dolarů, a když si prolistujete jeho fotky, jak na hřišti láskyplně objímá své synky, zamáčknete i slzu. Navíc patří k nejlépe vydělávajícím sportovcům světa a spolu s manželkou k nejbohatším párům světa. Co dodat?

Foto: isifa

Tom a Gisele. Krásný, a navíc i hodně bohatý párFoto: isifa

Jenson Button

Ve Formuli 1 jedna se to jen hemží zajímavými muži. Jedním z nich je i pilot stáje McLaren. Tenhle Brit, mistr světa z roku 2009, randí s půvabnou modelkou Jessikou Michibata, s níž tráví volné chvíle ve svém bydlišti v Monaku, případně v domech, které vlastní v Británii či Bahrajnu.

Foto: isifa

Jenson Button randí s argentinsko-japonskou modelkou JessikouFoto: isifa

Henrik Lundqvist

Sympatický Švéd patří k nejlepším hokejovým brankářům světa. Momentálně hraje za New York Rangers, a v New Yorku také žije – s manželkou Theresou a dcerkou Charlise. Během jejich patnáctiletého vztahu si Henrik na chvíli odskočil k modelce Victorii Silvstedt, ale pak zas dostal rozum. V roce 2006 ho časopis People zařadil mezi 100 nejhezčích lidí světa. Kromě toho byl vyhlášen i nejlepším brankářem NHL, ale koho to zajímá, že?

Foto: isifa

Henrika je momentálně možné potkat v ulicích New YorkuFoto: isifa

Ryan Lochte

Od chvíle, kdy Michael Phelps definitivně ukončil kariéru, je Ryan Lochte králem plaveckých bazénů. Je to mnohonásobný olympijský vítěz, mistr světa i držitel světových rekordů. Po jeho fenomenálním vystoupení na olympiádě v Londýně se Ryan nechal slyšet, že shání přítelkyni. Tisk po celém světě se pak několik měsíců předháněl, aby mu nějakou dohodil. Pokud je novinářům známo, Ryan je stále ještě single.

Foto: isifa

Ryan Lochte je podle aktuálních zpráv stále nezadanýFoto: isifa

Novak Djokovič

Momentálně největší tenisová hvězda a velký fešák. Novak je nejen nejlepší tenista na světě, má i vlastní charitativní nadaci, kterou vede jeho snoubenka Jelena Ristić a která pomáhá znevýhodněným dětem. K jeho plusům patří i fakt, že se na kurtu i mimo něj vždycky chová skromně a hvězdné manýry jsou mu cizí.

Foto: isifa

Novak Djokovič válí nejen v tenisu, ale navíc má i vlastní nadaci na pomoc znevýhodněným dětemFoto: isifa

Petr Koukal

Je vám tenhle krasavec povědomý a přitom nesledujete badminton? Možná si ho vybavíte jako vlajkonoše české výpravy na olympiádě v Londýně v roce 2012. Je mnohonásobným mistrem České republiky a navrch vyhrál i jeden mnohem závažnější zápas – vyléčil se z rakoviny varlete.

Foto: isifa

Tuhle tvář možná znáte z olympiády v Londýně, kde byl Petr Koukal vlajkonošem české výpravyFoto: isifa

Alex Rodriguez

Madonna, Kate Hudson nebo Cameron Diaz. To je výčet bývalek baseballového hráče Alexe Rodrigueze přezdívaného A-Rod. Alex je v Americe velkou hvězdou – nejen pro své milostné avantýry, je také jedním z nejlepších baseballových hráčů historie a patří k nejbohatším sportovcům. Momentálně randí s bývalou wrestlerkou Torrie Wilson.

Foto: isifa

Postelí Alexe Rodrigueze prošla řada hollywoodských krásekFoto: isifa

Matt Kemp

A na závěr ještě jeden baseballista. Přezdívá se mu Bizon, za což vděčí hlavně impozantnímu vzhledu (výška 193 centimetrů, váha 102 kilogramů), který provází překvapivá rychlost na hřišti. A ano, za hranicemi USA ho proslavil i zhruba roční vztah se zpěvačkou Rihannou. Kromě baseballu se Matt angažuje i v charitativních organizacích, které pomáhají dětem.

Foto: isifa

Americký baseballista Matt Kemp uhranul i zpěvačku RihannuFoto: isifa

Kdo z nich je váš favorit?

Reklama

Související témata:
Novak Djokovič

Načítám