Hlavní obsah

Nenechte si uplavat nejlepší plavky

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Nemusí to být vaše nejoblíbenější disciplína, pokud ale chcete strávit léto v nových plavkách, měly byste vyrazit do obchodů a začít je neohroženě zkoušet. Jaké bikiny i jednodílné modely se budou letos nosit?

Článek

Osvětlení i umístění zrcadel v kabinkách umí být pěkně nemilosrdné... Jestli ale budete nákup plavek odkládat, nijak si nepomůžete. Každý, kdo se pokoušel ulovit bikiny těsně před letní dovolenou, by mohl vyprávět. Nečekejte proto na chvíli, kdy bude polovina velikostí pryč a vy budete zoufale hledat druhou část plavek, a vyrazte do obchodů. Poohlédnete se po tropických potiscích, jednodílných modelech nebo si sestavíte vlastní kombinaci bikin?

Tropické léto

Do tropických potisků se můžete pustit i v případě, že se budete slunit „jen“ v mírném podnebném pásmu. Exotické motivy působí svěže, zajímavě a skvěle si rozumějí i s typicky letními proprietami, jako jsou třeba slaměné klobouky. Ptáte se, jaký si letos pořídit? Určitě se širokou krempou!

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (Reserved, 599 Kč), klobouk (Marks & Spencer, 999 Kč), prsteny (Lindex, 199 Kč za set)Foto: Jakub Jurdič

Sportu zdar!

Mezi novými plavkami najdete i spoustu těch, které jsou ovlivněné světem sportu. Pozor, pokud se stále bavíme o módě, je důležité ono slovo „ovlivněné“. Prvkem, který se na bikinách často objevuje, jsou například různě řešené pásky a loga. Samozřejmě se nemusíte limitovat jen dvoudílnými plavkami, sportem inspirované najdete i modely, které jsou v celku.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: horní díl plavek (Calvin Klein, prodává Van Graaf, 1499 Kč), spodní díl plavek (Calvin Klein, prodává Van Graaf, 999 Kč), taška (Reserved, 499 Kč), hodinky (Michael Kors, info o ceně v obchodě), pantofle (Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, 999 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Nelpěte jen na bikinách

Jednodílné plavky nejsou jen nudnou kamufláží! V nových kolekcích zahlédnete tolik krásných kousků, že jim odpustíte i to, že si v nich neopálíte břicho. Při blbnutí ve vodě se navíc nemusíte bát, že by se vám jeden z dílů sesunul, a když je proložíte bikinami, tak to nebude ani s tím bílým středem těla tak žhavé. Naším favoritem jsou prostřihy, chybu neuděláte ale snad s žádnými celkovými plavkami. A mimochodem, místo tuniky k vodě klidně oblečte košilové šaty nebo vytáhněte partnerovu košili. Snad vám ji půjčí.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (H&M, 849 Kč), košilové šaty (H&M, 999 Kč), čelenka (Lindex, 149 Kč), náušnice (H&M, 399 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Volánky & barvy

K módním hitům sezony patří i volánky, které můžete ještě lépe zkombinovat s výraznou barvou. Chcete si být jisté, že vám opticky nepřidají na objemu? Neumisťujte je na partie, které nechcete zdůrazňovat. Klidně je volte jen na horním, nebo jen na spodním díle.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: horní díl plavek (H&M, 499 Kč), spodní díl plavek (H&M, 349 Kč), kimono (H&M, 1999 Kč), řetízky na nohu (Lindex, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Co pár, to originál

Zapomenout nesmíme ani na populární květinové motivy nebo vyšší kalhotky, které jsou v posledních sezonách tak oblíbené. Tyto dvě věci ale nejsou to jediné, na co jsme chtěli u téhle sestavy poukázat. Povzbudit vás chceme i v mixování různých dílů. Většina bikin se prodává po kusech, zkuste toho využít a vytvořte si kombinaci, kterou nebude mít nikdo jiný. Stylistka Šárka Štursová sáhla po dílech s podobným květinovým základem, spárovat ale můžete i bikiny v odlišných pastelových (nebo naopak výrazných) barvách, tropickou podprsenku s jednoduchým spodkem a tak dále. Fantazii se meze nekladou!

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: horní díl plavek (H&M, 399 Kč), spodní díl plavek (Calzedonia, 600 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Náš tým a poděkování

  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Janka Letková
  • Modelka - Lucie Pokorná (Czechoslovak Models)
  • Aquapalace Praha - Pražská 138, Čestlice, Praha-východ, aquapalace.cz

Které plavky vás zaujaly nejvíce? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám