Hlavní obsah

Neobvyklá místa, kde se lidé milují

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Že jste to kdysi dávno dělali na balkoně nebo ve výtahu? Pak patříte ke střízlivějším milostným párům. Ti odvážnější totiž zacházejí mnohem, mnohem dál! Co všechno jsou lidé ochotní podstoupit pro vášnivý sex? Pokud milujete turistiku, otevřete oči a rozhlédněte se okolo!

Článek

Newyorská sexuoložka Anka Radakovich na svém blogu popisuje, že lidé milují sex na riskantních místech. Podle ní platí, že čím je akce bláznivější a nebezpečnější, tím víc si v ní mnozí milenci libují. Není proto divné, když se pár „muchlá“ třeba na pohybující se horské dráze nebo za stánkem rychlého občerstvení.

Pokuta? No a co!

Dokážete si něco takového představit třeba na Václaváku nebo kdesi uprostřed Stezky korunami stromů? Možná ne, ale věřte, že se najdou tací, kteří si podobné dobrodružství nedokážou odpustit. Svědčí o tom i letošní průzkum londýnské marketingové společnosti OnePoll, která zpracovala data pro Edenfantasys, obchod se sexuálními pomůckami.

Ze dvou tisícovek dospělých Američanů mělo 69 procent sex na místě, kde hrozilo dopadení. (A čtvrtině z nich se sexuální experimenty na zakázaných místech skutečně nevyplatily – byli chyceni při činu.) Ve druhém kole ankety se ukázalo, že 76 procent lidí již mělo sex venku a velká většina z nich to plánuje znovu – navzdory vysokému riziku, a dokonce i špatným zkušenostem. Adrenalin je zkrátka adrenalin.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Máte dojem, že intimní hrátky mají být intimní? Spousta lidí by s vámi nesouhlasilaFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Nikdo se nedívá, vyhrň sukni

Anka Radakovich zmiňuje, že lidé přiznávají sex na různých místech, třeba na vrcholku známé newyorské budovy Empire State Building, a „pokřtěná“ je podle výpovědí odvážných milenců i pařížská Eiffelova věž. Mezi další lokality se řadí horské dráhy, koutky pod jevištěm během koncertů, toalety muzeí, soudů a dalších úřadů, ale také interiér automobilu, který právě „projíždí“ myčkou.

„Vlastně to není žádné překvapení. Sex v autě se odehrává od té doby, kdy byl automobil vynalezen. Ti méně odvážní se však milují na odlehlejších místech, a to většinou na zadním nebo předním sedadle, přičemž právě to zadní je odjakživa mnohem populárnější,“ uvádí Cindy Struckman-Johnson, americká profesorka psychologie, která se na výzkumu podílela.

A její slova potvrzují i další data, třeba ta, která vyplynula z výzkumu uveřejněného v odborném časopise Journal of Sexual Research. Z pěti tisícovek oslovených považuje 70 procent lidí hrátky v autě za sexy záležitost, která by se měla minimálně jednou dvakrát v životě zkusit. (Do konce léta to ještě stihnete.)

Může být sex mimo ložnici prospěšný?

„Z psychologického hlediska jde o to, že když očekáváte přistižení, jste víc vzrušení. Stoupá napětí, máte aktivní všechny smysly, sex si užíváte úplně jinak než doma v ložnici, kde je klid,“ uvádí Anka Radakovich s tím, že milenci jsou v těchto situacích pochopitelně ochotní a schopní obětovat pohodlí i soukromí – jen aby měli na co vzpomínat.

Nepatříte k nim? Rozhodně nehodláte riskovat potíže nebo nedůstojné milostné pozice „pouze“ pro špetku dobrodružství? Pak se vydejte aspoň do své vlastní kuchyně! 48 procent lidí totiž tvrdí, že je to nejlepší místnost pro sex v domě. Při vyšších teplotách lze otevřít dveře ledničky, což usnadňuje pohlavní styk v době, kdy venku panují téměř čtyřicítky. Zbývá jen odpovědět, jestli vás tenhle nápad udělá šťastnější. Co myslíte?

Možná ano. 58 procent lidí, kteří se v rámci ankety svěřili se svými pocity, totiž přiznává, že sex mimo ložnici vnesl do jejich života nový, svěží vítr. Tak třeba se do této skupiny spokojených zařadíte již dnes večer…

A na jakém nejbláznivějším místě jste se kdy milovali vy?

Reklama

Související témata:
Eiffelova věž

Načítám