Hlavní obsah

Neobvyklé věci, které lidem zůstávají v klíně nebo konečníku

Foto: legenda, Shutterstock.com

Foto: legenda, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Ačkoli je nabídka erotických obchodů pestrá a nápaditá, pořád se najdou tací, kteří si milování užívají „víc lidově“. Po čem lidé sahají, když po ruce nemají erotickou pomůcku, a co všechno lékaři vyndávají z rozkroků i zadní části těla? Žárovkou a pastelkami to jenom začíná!

Článek

Americká komise pro bezpečnost spotřebních výrobků (U.S. Consumer Product Safety Commission) každý rok aktualizuje svou databázi „zranění souvisejících se spotřebními výrobky“. Ta sleduje, co se děje na tamních pohotovostech. Díky tomu vznikl i přehled o tom, které předměty si lidé berou pod peřinu. Dost často se totiž stává, že některé z nich uvíznou ve vagině nebo v konečníku. A seznam za rok 2019 je v tomhle směru skutečně pestrý!

Když milenci improvizují

Mezi předměty, které se schovávaly v řitním otvoru a vyžádaly si asistenci lékaře, patřil hlavně zubní kartáček, šroubovák, vodní pistole, menší i větší lahev šamponu, plechovka s jablečnou omáčkou, žárovka, a dokonce i vánoční ozdoba.

Co se týče vaginy, tak z ní odborníci také dolovali oblíbený zubní kartáček, ale i mobilní telefon, dětskou gumovou figurku či plastovou lahvičku s koupelovou solí. Pořád lepší než záchodová štětka, která se drží v kurzu hlavně u pornohereček. Kroutíte hlavou a nevěříte? Bude hůř.

Foto: BonNontawat, Shutterstock.com

Záchodová štětka má svou roli většinou v pornu, ale není výjimečná ani v soukromíFoto: BonNontawat, Shutterstock.com

Jejda, kde mám snubák?

Pravděpodobně vás zaskočí informace, že také penisy se ocitly občas v nesnázích. Ze zanícených močových trubic vyndali lékaři nějakou tu pastelku, kuličkové pero, čínskou jídelní hůlku a – ehm – snubní prsten! Tyhle předměty pánové používali jako dilatátory neboli pomůcky obohacující masturbaci i klinik sex (hra na doktora). Zasouvají se právě do močové trubice za účelem dosažení sexuálního vzrušení a intenzivního orgasmu.

No jo, jenže neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Co jde dovnitř, nemusí jít ven. Pak se nabízí otázka, jestli těch pár minut rozkoše stálo za to a zda by příště nebylo lepší užívat si bezpečněji.

Foto: Marina Fedosova, Shutterstock.com

Miláčku, zubní kartáček už známe, co vyzkoušíme dnes?Foto: Marina Fedosova, Shutterstock.com

Hrátky s nevhodnými předměty

Pánové skrz domácí předměty hledají stimulaci prostaty, ženy se zase chtějí cítit „vyplněně“. A že místo erotických pomůcek k tomu určených sáhnou po věcech denní potřeby? Risk.

Ve stavu vzrušení člověk většinou nevidí napravo nalevo a stát se může cokoli, na což poukazuje i gynekolog a sexuolog Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality. V ní se zmiňuje, že kdysi ho na gynekologii vyhledala nešťastnice s tím, že má v pochvě něco, co nejde za žádnou cenu vyndat. Zjistila to při nepohodlném sezení v autě. V pochvě měla víčko od velkého spreje na holení. Partner jí ho při sexu zaváděl do pochvy, po vytažení však zjistil, že uzávěr chybí, a protože mu bylo žinantní, že nevyndal vše, dělal, jakoby nic. Zákrok si následně vyžádal celkovou anestezii.

Raději do sexshopu

Pořád tedy platí, že pro erotické hračky se chodí do obchodu. Současná nabídka je pestrá, pomůcky jsou bezpečné, snadno se hygienicky ošetřují. Jelikož však bývají v kontaktu s gelem, slinami, spermatem, poševním sekretem i krví, je třeba vědět, jak se o ně starat. A pozor, erotickou pomůcku by každý měl mít svoji, stejně jako zubní kartáček. Ten si ale nechte na ústní hygienu.

A které nejšílenější věci kdy muži pronesli přímo při sexu? Z některých vět se vám zatočí hlava! 

Reklama

Načítám