Hlavní obsah

Neuvěřitelná proměna! Čtenářka Alena (62) za půl roku shodila 20 kilo a vypadá skvěle!

 

Reklama

Hubnutí a tvarování postavy je v pokročilejším věku těžší než ve dvaceti. O tom žádná. Určitě to ale není nemožné! Alena ve svých 62 letech kompletně změnila stravování a za půl roku měla 20 kilo dole! Jak vypadá její jídelníček?

Článek

Když si Alena prohlížela fotky z poslední letní dovolené, trochu se zděsila. Nikdy nebyla vyloženě vyžle, ale s kily navíc v mladším věku nikdy nebojovala… Že pomalinku přibývá na váze, si vlastně ani moc nepřipouštěla. Zlom nastal až ve chvíli, kdy svoji až příliš zaoblenou postavu viděla na čerstvě vyvolaném snímku.

V tu dobu se rozhodla, že s tím musí něco udělat. Zkoušela trochu experimentovat s dietami, což „překvapivě“ žádné ovoce nepřineslo. Netrvalo to ale dlouho a do parády si ji vzal její syn Martin Husák, který je shodou okolností výživový poradce z center Naturhouse. Společně zcela překopali nejen Alenin jídelníček, ale její stravovací návyky a životní styl celkově. Výsledky na sebe ani v Alenině věku nenechaly dlouho čekat. Podívejte se, jakou krásnou proměnou během půl roku prošla!

Co na Aleninu novou vizáž říkáte?

Reklama

Načítám