Hlavní obsah

Neuvěřitelná proměna Evy (70): V kratších vlasech vypadá výrazně mladší!

 

Reklama

Sedmdesátiletá Eva dokonale mate tělem. Při setkání s energickou důchodkyní by vás jen stěží napadlo, jaké zdravotní „polízanice“ má za sebou. A už vůbec by vám to nepřišlo na mysl po proměně, díky níž čtenářka neuvěřitelně omládla.

Článek

Eva, která v prosinci oslavila sedmdesáté narozeniny, má sáhodlouhý chorobopis a nedávno podstoupila i operaci srdce. Přesto, nebo spíše právě proto si celý den, kdy ji náš tým opečovával, ohromně užila.

Kvůli zdravotním komplikacím už delší dobu nepracuje a stejně jako spousta lidí v důchodovém věku šetří každou korunu. Vlasy jí barví manžel, se kterým je více než padesát let (jste dojatí jako my?), a Eva si jen občas zajde ke kadeřnici na stříhání. S účesem ale spokojená příliš nebyla, a také proto se rozhodla přihlásit do naší proměny.

Přestože se Eva do razantní změny barvy příliš nehrnula, co se týče délky vlasů, nechala se přemluvit ke zkrácení o pěkných pár čísel. Kromě kadeřníka Michala Sladkého se čtenářce věnovala i vizážistka Petra Soukupová a stylistka Irena Vokrojová, která Evu oblékla do výraznějších barev. Než stisknete přehrávací tlačítko, ještě jednou se pozorně podívejte na úvodní fotku „před“. Výsledek vás překvapí!

Náš tým 

  • Vlasy - Michal Sladký, Salon Petra Měchurová, Mikulandská 7, Palác Národní, Praha 1, petramechurova.cz
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení a doplňky - Lindex, Marks & Spencer, C&A, Gino Rossi, Dyrberg/Kern, Högl

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám