Hlavní obsah

Zdraví v mobilu pro klidné těhotenství

Reklama

Těhotenství je pro ženy sice krásné, ale náročné období. Prožít je a následné mateřství bez obav umožní budoucím maminkám nová mobilní aplikace Zdraví v mobilu.

Článek

Moderní maminky vlastnící chytrý telefon s operačním systémem Android nebo iOS si mohou zdarma stáhnout novou aplikaci Zdraví v mobilu, díky které budou mít vždy u sebe všechny potřebné informace o zdraví svém i svého miminka.

„Aplikace nejprve nastávající maminky provede těhotenstvím týden po týdnu a upozorní je na těhotenská vyšetření. Ohlídá dokonce i blížící se termín porodu, pomůže s výběrem jména a včas nabídne nákupní seznam věcí pro miminko. Ani na přípravu tašky do porodnice nebude budoucí maminka sama.

Ale protože porodem vše teprve začíná, tak Zdraví v mobilu pomůže novopečené mamince i s tím, na co  nezapomenout po porodu,“ přibližuje výhody tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová a dodává, že zajímavých funkcí pro těhotné má aplikace připravených samozřejmě mnohem víc. Kromě těhotenské kalkulačky maminkám prozradí například i to, kdy je jejich miminko velké třeba jako zralá malina.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna však nabízí maminkám i mnohem více než mobilní aplikaci pro těhotné. V rámci oblíbeného produktu Manažerka mateřství přispívá ČPZP nově v roce 2017 na těhotenské kurzy i nadstandardní vyšetření a péči částkou až 1500 korun.

Dalších až 500 korun lze získat pro již narozené dítě, například na produkty pro jeho zdravý rozvoj nebo na cvičení dětí do 2 let. Zaregistrovat se k ČPZP můžete až do 31. 3. 2017 jednoduše online na www.cpzp.cz/205 nebo osobně na nejbližší pobočce této zdravotní pojišťovny a můžete již od 1. 7. 2017 využívat nabízených výhod.

Funkce pro pojištěnce ČPZP

Všechny uvedené funkce aplikace může využívat každý uživatel, bez ohledu na to, u které zdravotní pojišťovny je zaregistrován. Pro klienty České průmyslové zdravotní pojišťovny jsou ale připraveny i další možnosti. Pojištěnci ČPZP, kteří mají aktivovanou elektronickou přepážku (lze učinit on-line či na pobočce ČPZP), mají přístup i do zabezpečené úrovně aplikace, kde najdou již své osobní údaje.

Získejte příspěvek až 1500 Kč v programu Manažerka mateřství a dalších až 500 Kč pro již narozené dítě

A pokud budou chtít mít k dispozici lékařské zprávy, není nic jednoduššího než si je nafotit, uložit, a v případě potřeby odeslat třeba svému lékaři na email. Když ve svém osobním účtu klient zjistí nesrovnalosti, bude moci přes mobil nahlásit nesprávně vykázanou péči,“ vysvětluje tisková mluvčí a dodává, že zabezpečená úroveň obsahuje i standardní kartičku pojištěnce nebo informace o zálohách či nedoplatcích OSVČ.

Chcete mít Zdraví v mobilu i ve vašem telefonu? Aplikaci si můžete zdarma stáhnout již nyní na www.zdravivmobilu.cz/maminky, v APP Store nebo na Google Play.

Reklama

Související témata:

Načítám