Hlavní obsah

Nové WC prkénko a nadávky: Kdo jsou nejnáročnější celebrity?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou talentovaní, ale zároveň poměrně dost komplikovaní. Což vede k tomu, že s nimi ostatní často nechtějí spolupracovat. Ať už kvůli jejich výbušné povaze, nebo nesmyslným požadavkům. Jaká hvězda si žádá rudý toaletní papír a vodu vychlazenou přesně na 21 °C?

Článek

Když jste slavní, můžete cokoliv. Tak to tedy alespoň působí v případě některých celebrit, které pro všechnu popularitu občas zapomínají na slušnost. Kolují o nich historky, jak byli při natáčení neurvalí anebo měli na organizátory nějaké akce přílišné požadavky. Občas to dojde tak daleko, že se spolupráci s nimi lidé vyhýbají. Někdo je ale omlouvá, že jejich přehnaná přání jsou součást honoráře, případně když na to mají, tak proč ne. No, udělejte si názor sami, zda to není někdy přes čáru.

Val Kilmer (59)

V devadesátých letech byl tento herec na vrcholu kariéry a šel z role do role. Jenže pracovat s ním zřejmě žádný med nebyl. Většina režisérů, která s ním měla tu čest, o něm později moc pěkně nemluvila. Historie jeho nevybíravého chování spadá až do doby, kdy mu bylo 12 let a poprvé vybuchl na natáčení reklamy na hamburgery. Fakt, že se s kolegy dostával často do křížku, měl zřejmě vliv na to, že jej později už nikdo moc nechtěl obsazovat. Jedním z režisérů, který jeho chování už nemohl dále snášet, byl třeba Joel Schumacher (Batman a Robin, Batman navždy, Fantom opery a další). Ten se nechal slyšet, že jeho špatné chování vůči štábu nelze tolerovat.

Foto: Profimedia.cz

Val Kilmer je prý velice výbušný Foto: Profimedia.cz

Christian Bale (45)

Mezi méně oblíbené herce patří i miláček diváků a chameleon Christian Bale. V kuloárech je znám pro svoji velice vznětlivou povahu a tendenci přehánět. Je známa historka z roku 2009, kdy se při natáčení filmu Terminator: Salvation pustil velice ostře do kameramana Shane Hurlbuta (55), který omylem vkročil do záběru. Jasně – koho by nerozčílilo, když mu druhý naruší práci, ale křičet na něj ty nejhorší vulgarismy, co si jen člověk dovede představit, je možná trochu moc. Ostatně to došlo i Christianu Baleovi, který se posléze za své chování veřejně omluvil.

Foto: Profimedia.cz

Christian Bale pro sprosté slovo nejde dalekoFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (46)

Blonďatá drobná herečka patří k nejnáročnějším celebritám, alespoň co se požadavků týče. Například když jde cvičit, žádá, aby sprcha byla vždy dokonale vysušená, než do ní vejde. Nesnese pomyšlení, že by se její pokožky dotkla voda, která se dotkla pokožky jiného člověka. Je také známo, že během natáčení filmu Iron Man 2 (2010) se prý za každou cenu vyhýbala své herecké kolegyni Scarlett Johansson (34). Zřejmě proto, že nedokázala přenést přes srdce, že o dvanáct let mladší herečka by jí mohla ukrást pozornost (krom toho je Gwyneth Paltrow také přísná matka).

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow sice vypadá nevinně, ale patří k náročnějším celebritámFoto: Profimedia.cz

Beyoncé (37)

Beyoncé je ve své práci velice precizní, což se ale také někdy odráží v jejím chování. Po Super Bowlu v roce 2013, kde o přestávce vystupovala, se o ní dokonce hovořilo jako o nejnáročnější celebritě vůbec. Aby na show vystoupila, museli pořadatelé splnit hned několik podmínek. Voda měla být chlazena na přesně 21 °C a podávána s titanovým brčkem v hodnotě 900 dolarů. V koupelně měla být nová toaletní sedátka a hvězda se nespokojila ani s jen tak ledajakým papírem – vyžadovala červenou barvu! Oproti tomu se zdají ručně vyřezávané ledové koule, aby se jimi mohla chladit po vystoupení, jako naprostá drobnost.

Foto: Profimedia.cz

Červený toaletní papír a nové prkénko? A není to už trochu moc? Foto: Profimedia.cz

Mariah Carey (48)

Mariah Carey je známá tím, že všude chodí pozdě, ať už je to natáčení klipu, rozhovor pro média, nebo vystoupení. Vždycky musí mít v hotelu pronajatý ne jeden pokoj nebo apartmá, ale rovnou celé patro. Vyžaduje limuzíny, ve kterých musí být vždycky dostatek šampaňského, přičemž hodnota jedné lahve je 1300 dolarů. A nádoby s ledem, ve kterých se pití chladí, by měly být posety diamanty. Kromě toho je prý hrubá na personál. Dokonce i Nicki Minaj (36) se nechala slyšet, že pracovat s ní během American Idol byla noční můra.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka hitu All I Want For Christmas Is You není zrovna nejskromnější Foto: Profimedia.cz

Russell Crowe (54)

Russel Crowe obdržel sice Oscara za roli Maxima ve filmu Gladiátor (2001), ale kdyby se rozdávaly ceny za chování, těžko by byl byť jen nominován. Herec je prý agresivní a nepředvídatelný, často se napije, což mnohdy končí až rvačkou, a to i během natáčení. Opřel se dokonce do svých hereckých kolegů, mimo jiné i do George Clooneyho (57), o kterém řekl, že je to herec ve výprodeji, čímž narážel na to, že Clooney hraje v reklamách. Toho to ale asi moc netrápí, vzhledem k tomu, že je nejlépe placeným hercem světa.  Víte, o kolik víc bere George Clooney oproti nejlépe placené herečce Scarlett Johansson? 

Crowe se mu posléze omluvil. Jenže Clooney není jediný herec, do kterého se ostře pustil, a tak se tvůrcům do práce s ním příliš nechce.

Foto: Profimedia.cz

Russell Crowe se mnohdy pouští do svých hereckých kolegůFoto: Profimedia.cz

Myslíte, že jim stoupla sláva do hlavy? 

Reklama

Načítám