Hlavní obsah

Novinky u Beyoncé: Sportovní kolekce, album i obnovení slibu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Kromě zpívání se Beyoncé věnuje i návrhářství. Svoji značku sportovního oblečení Ivy Park založila před čtyřmi lety a nyní přichází ve spolupráci s gigantem Adidas s novou kolekcí, která se ale nelíbí každému. Kromě toho má nové album!

Článek

Co je nového u Beyoncé (38)? Poslední úspěch zaznamenala jako návrhářka, ale má i nové album a odhalila záběry ze soukromí. Kdo miluje Queen B, nechť si opráší znalosti.

Sportovní móda pro každého?

Beyoncé se vykašlala na diety a místo toho si užívá svoje ženské křivky v nejnovější kolekci sportovního oblečení, kde si zapózovala jako modelka. Cílem kolekce je, aby byla pro ženu jakýchkoli tvarů, která chce posilovat, cvičit nebo tančit. Jenže nikdy nevyhovíte všem. Miliony plus size fanynek se bouří, že na ně zpěvačka lomeno návrhářka pozapomněla. Sportovní kousky nabízí totiž jen do velikosti XL.

Kolekce je unisex, není rozdělena na ryze dámskou a pánskou. Obsahuje legíny, cyklistické šortky nejen na kolo, bundu, prodloužená trička nebo asymetrické šaty. Pro zpěvačku je to s Adidas „životní spolupráce“ a doufá, že se Ivy Park stane rovnocenným hráčem na globálním trhu. U Beyoncé se nebojíme, že by něco nevyšlo, beztak je kolekce skoro vyprodaná už teď.

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé pózuje ve své nové kolekci Adidas x Ivy Park, svoje křivky umí nosit!Foto: Profimedia.cz

Album a Lví král

Na sólové album už její fanouškovská základna Beyhive čeká několik let, naposledy vyšlo album Lemonade v roce 2016. Pauzu vyplnila společnou deskou s Jay-Z s názvem Everything Is Love (2018) a minulý rok přišla se soundtrackem k filmu The Lion King: The Gift, kde zároveň propůjčila hlas lvici Nale (nejlepší animáky i pro dospělé).

Za písničku Spirit z tohoto filmu byla nominována na Zlatý Glóbus, ale bohužel jí sošku vyfoukl Elton John (72) s Taronem Egertonem (30) za píseň z filmu Rocketman (2019). Poselstvím v tvorbě je u Beyoncé už pár let hlavně oslava jejích kořenů, a na to má pochopitelně obrovský ohlas.

Foto: Profimedia.cz

V klipu k písni Spirit si zahrála i její dcera Blue Ivy (8) Foto: Profimedia.cz

A co doma?

Co se odehrává ve zpěvaččině životě kromě práce ale není věcí veřejnou. Paparazzi si na ni moc často nepřijdou a je také známá tím, že nedává rozhovory. Nedávno se přece jen rozpovídala, a to pro americkou Elle, kde otázky pocházely přímo od fanoušků prostřednictvím sociálních sítí.

„Co je pro vás největším zdrojem stresu?“ zněla jedna z otázek. „Vybalancovat pracovní a rodinný život, přičemž rodina je prioritou číslo jedna,“ odpověděla zpěvačka a dodala, že dbá na to, aby se podílela na každodenních rodinných aktivitách, jako je vyzvedávání dětí a společná večeře.

Den Beyoncé musí mít minimálně o deset hodin navíc, jak jinak by zvládla skládat, režírovat, produkovat, být výkonnou ředitelkou (je v čele produkční společnosti Parkwood Entertainment), navrhovat, cvičit a ještě se věnovat rodině?

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé s dvojčaty Rumi a Sirem, záběr je z dokumentu Homecoming (2019)Foto: Profimedia.cz

Po deseti letech nový slib

Fotky ze soukromí Beyoncé na jejím Instagramu také nenajdete, ale zato souhlasila s dokumentárním filmem Homecoming (2019). Uvidíte v něm, jak se připravovala na vystoupení na kalifornském festivalu Coachella v roce 2018 (přesně rok po porodu dvojčat), nebo jak vznikalo soundtrack album The Gift. Můžete vidět i dvojčata Sira (2) a Rumi (2) nebo roztomilou Blue Ivy (8), jak trénuje taneční kreace s maminkou.

I když manželství s rapperem Jay-Z (50) bylo v jednu chvíli na ostří nože kvůli údajné nevěře z jeho strany, vypadá to, že teď je mezi The Carters (tak se nazvali na jejich společném albu) všechno zalité sluncem a stvrzeno to bylo obnovením manželského slibu.

Foto: Profimedia.cz

Foto z obřadu, kdy Jay-Z a Beyoncé obnovili svůj manželský slib (scéna je i v dokumentu Homecoming)Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám