Hlavní obsah

Nuda na Andělech: Ewa Farna šlápla vedle, Marie Rottrová okouzlila dekoltem

Foto: Profimedia.cz

AnděléFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako kdyby se celá česká hudební scéna zahalila do černé. Takový dojem dělalo předávání cen Anděl, které proběhlo v úterý ve Forum Karlín. Až na pár výjimek, jako byl třeba Vojtěch Dyk oblečený do české vlajky (což je zase opačný extrém), si hosté s originalitou hlavu příliš nelámali.

Článek

Ani tentokrát ceny Anděl moc nepřekvapily. Poslední roky totiž předávání těchto prestižních hudebních cen lehce upadá, a jinak tomu nebylo ani tentokrát. V současné době je zřejmě v módě při jakékoliv příležitosti si neodpustit narážky na politickou situaci u nás, případně na boj s genderovou nerovností, a ani Andělé o to nebyly ochuzeni.

Bohužel nebylo tentokrát ani moc na co koukat, většina hostů si s outfity hlavu příliš nelámala, a tak to celé bylo variace na černé téma. Naštěstí našli se jedinci, kteří toto potemnělé prostředí rozbili, i když občas to bylo možná až moc.

Vojtěch Dyk (32)

Při pohledu na Vojtu Dyka musel každý vlastenec zamáčknout slzu dojetí! Zpěvák se totiž oděl do české vlaky, respektive do kvádra v barvách trikolory. Navíc při předávání ceny ještě zapěl pár prvních taktů naší hymny. Josef Kajetán Tyl se musel v hrobě tetelit radostí. Ačkoliv jeho outfit byl sebevíc extravagantní, nutno podotknout, že sako mu perfektně sedlo, stejně jako kalhoty.

Foto: Profimedia.cz

Vojta Dyk přišel za českou vlajkuFoto: Profimedia.cz

Alžběta Plívová (33)

Velmi mile vybočila z davu černé také Alžběta Plívová, manželka zpěváka Dana Bárty (48). Oblékla si zelené retro šaty ozvláštněné o dlouhé rukávy. Celkový dojem pak zlepšily ještě červené boty, které se k zelené perfektně hodily. Kdyby bývalá tisková mluvčí České televize přidala ještě rudou rtěnku, byla by její vizáž dokonalá. Konečně pořádné barvy!

Foto: Profimedia.cz

Alžbětě Plívové, manželce Dana Bárty, to moc slušelo. Svými šaty, byť jednoduchými, vybočila z davu nudyFoto: Profimedia.cz

Bára Poláková (34)

Od černé se držela dále, aspoň co se týče šatů, i zpěvačka Bára Poláková, vítězka ceny Nejlepší videoklip k písni „Po válce“. Ve světlých šatech vypadala jako víla, černá bundička tomu dala rebelský šmrnc. Stejný dojem mělo zanechat asi i tmavé líčení, které ale bohužel působilo až moc tvrdě a ke světlým vlasům i šatům se příliš nehodilo. Navíc zpěvačka má velice výrazné oči sama o sobě, natožpak ozvláštněné tmavými stíny.

Foto: Profimedia.cz

Stejně, jako na Českých lvech, i tentokrát zvolila Bára Poláková dlouhé volné šaty. Škoda tmavého líčeníFoto: Profimedia.cz

Emma Smetana (30) a Jordan Haj (29)

Jestli máte dojem, že se český lev probojoval až na české Anděly, tak ne – to je jen zpěvák a partner Emmy Smetana, Jordan Haj. Pár se sladil do retra a nutno říct, že i když by se ten outfit hodil spíše na jinou událost než udílení cen, Emma Smetana nevypadala vůbec špatně. Mom džíny jsou zrovna v módě a tenisky jsou nadčasové, stejně, jako křivák. A její partner? To nám asi ani nepřísluší hodnotit.

Foto: Profimedia.cz

Rebelský outfit Jordana Haje a Emmy Smetana by se hodil spíše na party jiného charakteruFoto: Profimedia.cz

Ewa Farna (24)

Milujeme křivky Ewy Farne a její body positive přístup! A o to více je nám vždycky líto, když své krásné tvary skryje, jako v případě vystoupení na udílení cen Anděl. Kožené kalhoty s páskovými lodičkami jsou senzační, ale vršek bychom zvolili trochu méně volnější.

Foto: Profimedia.cz

Ewa je krásná ženská, jen někdy to s outfity úplně tak nevychytá Foto: Profimedia.cz

Mydy Rabycad

Kdo se ale rozhodně nebál odvázat, ostatně jako vždy, byla kapela Mydy Rabycad. Poměrně mladá kapela, která byla nominována hned dvakrát, a to na Skupinu roku a Objev roku, se oděla do třpytivých outfitů, že by jim mohla závidět nejen Abba, ale i všichni jednorožci z Duhového království. Rozhodně je člověk nepřehlédl.

Foto: Profimedia.cz

Kapela Mydy Rabycad na své vystoupení zvolila skutečně zábavné oblečení Foto: Profimedia.cz

Marie Rottrová (76)

Černou zvolila i Marie Rottrová, což ale rozhodně nebylo na škodu. Oči od ní mohl odtrhnout málokdo. Zejména od jejího dekoltu, který by takto naditý neměla možná ani žena o generaci mladší. Škoda, že místo kabelky nesáhla raději po psaníčku, celkový dojem by byl mnohem elegantnější. Což se tedy nedá říct o kravatě jejího manžela, Milana Říhy (60).

Foto: Profimedia.cz

Výstřih Marie Rottrové by jí mohla závidět i mladší kolegyně Foto: Profimedia.cz

Kdo se vám na předávání cen Anděl líbil nejvíce? 

Reklama

Související témata:

Načítám