Hlavní obsah

Nuda v práci? Realitní makléřka se stala dominou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Žila docela obyčejný život. Mladá a hezká realitní makléřka prací trávila mnoho hodin týdně. Nevydělávala špatně, ale práce ji frustrovala. A tak zcela změnila obor. Nyní se Britka Zoe Noir živí jako domina.

Článek

Byla jako mnoho dalších mladých žen. Zoe Noir (28) pracovala ve velké korporátní společnosti jako realitní makléřka, měla slušný příjem, dobře rozjetou kariéru, ale práce ji vůbec nebavila. „Vlastně jsem jen seděla za stolem a jako autopilot jsem vyplňovala denně tuny papírů a dokumentů. Byla jsem frustrovaná a znuděná,“ vzpomíná. Solidní plat byl navíc vykoupen minimálně 45 hodinami práce týdně.

Změna ze dne na den

A tak si mladá žena řekla, že je potřeba udělat změnu, protože na nudnou práci je příliš mladá. Život je potřeba si v prvé řadě užít.

Ve firmě dala výpověď a zapsala se na BDSM seznamku, kde nabídla své služby dominy. V podstatě okamžitě zaznamenala zájem a přijala první klienty. Tahle práce ji prý konečně baví, navíc má pevně stanovená pravidla, která neporušuje, tudíž je i bezpečná. „Nikdy se svými klienty nespím, protože bych tím narušila svou dominanci a moc nad nimi, což je pro mou práci zásadní. A také se nikdy nesvlékám, vlastně ani nemusím, protože mé klienty nevzrušuje nahota, ale spíš latex a kůže,“ vysvětluje.

Foto: Profimedia.cz

Zoe Noir práce realitní makléřky nebavilaFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Zoe Noir práce realitní makléřky nebavilaFoto: Profimedia.cz

Pohodlný život

Nová práce ji nejen baví, ale především jí umožňuje výrazně příjemnější život. Koneckonců za hodinu jejích služeb muži platí zhruba 1 500 korun. „Pracuji o hodně méně, ale vydělávám víc. Mohu si dovolit velmi pohodlný život v Londýně, mám svobodu a můžu investovat i do sebe. Například hodně cestuji,“ vysvětluje mladá žena. (Chcete změnit práci? 5 důvodů, které jsou skutečně pádné)

Foto: Profimedia.cz

Nahotu v práci neprovozuje, její klienti oceňují spíš latex a kůžiFoto: Profimedia.cz

Rozhodně chce ale vyvrátit obecné představy o tom, že dominy nesnášejí muže, a proto je baví je ponižovat a trestat. „Nic nemůže být pravdě vzdálenější,“ říká Zoe Noir. Sice muže dostává do nepříjemných a ponižujících situací, tím jim ale způsobuje potěšení – umožní jim nad sebou alespoň na chvíli ztratit kontrolu, což je přesně to, po čem její klienti touží. A jejich spokojenost je to, co mladou ženu nabíjí a dělá jí radost.

Foto: Profimedia.cz

Práce dominy je pro Zoe Noir prý ta pravá a našla se v níFoto: Profimedia.cz

Lehkých BDSM hrátek si v posteli užívá kdekdo. Je ale potřeba to dělat bezpečně. Jak říct v posteli stop? Záchranným slovem, třeba ananas.

Reklama

Související témata:

Načítám