Hlavní obsah

Obdarujte své blízké na Vánoce chytrými pomocníky od Braun!

Foto: Braun

Výrobky Braun představují skvělé spojení designu a funkčnostiFoto: Braun

Nenechávejte výběr dárků na poslední chvíli, a pořiďte už nyní svým blízkým něco, čím jim uděláte opravdu radost.

Článek

Ačkoli je teprve začátek prosince, Vánoce tu budou co nevidět. Stále váháte a nevíte, co pořídit, nebo vám stačí dokoupit už jen pár kousků, ale došly vám nápady? Braun vybírá ze svého portfolia několik produktů, které své nové majitele pod stromečkem určitě potěší.

Skvělým mužským parťákem se určitě stane holicí strojek z řady Series 9, který díky preciznímu zpracování a nejnovějším technologiím přináší ty nejlepší výsledky za minimum času. Unikátní patentovaná technologie SyncroSonic dokáže snímat hustotu a tvrdost vousů, a díky tomu je schopná s nezvyklou přesností přizpůsobit svůj výkon aktuálnímu porostu muže.

Navíc díky technologii Wet má každý muž na výběr, zda se oholí namokro, nasucho, s vodou, pěnou, gelem, nebo ve sprše. K tomu ještě připočítejte titanový zastřihovač pro ostré kontury, jenž je součástí, a špičkový design, a máte dárek, který určitě nikoho nezklame!

Foto: Braun

Braun Series 9Foto: Braun

Dárek pro sestru i kamarádku

Značka Braun vyvinula první inteligentní epilátor Braun Silk-épil 9 SensoSmart s unikátní technologií, která pomocí světelné diody upozorní na příliš velký tlak na pokožku během epilace. Účinnost epilace se totiž s vysokým tlakem na pokožku snižuje. Díky této technologii jsou odstraněny i nejjemnější chloupky, které nezachytí ani vosk. Řekněme si upřímně, kdo by nechtěl, aby jeho pokožka zůstala hladká a zářivá až po dobu čtyř týdnů!

Foto: Braun

Braun Silk-épil SensoSmart 9Foto: Braun

Speciální sada Braun FaceSpa Pro určená k péči o obličej kombinuje několik funkcí, a pomáhá tak nejen s čištěním pleti, odstraněním nežádoucích chloupků, ale nově s celkovou regenerací pokožky. Jednoduše vyměnitelné nástavce tak čisticí kartáček v rychlosti přetvoří v efektivní epilátor pro odstranění nežádoucích chloupků na obličeji či unikátní kovovou tonizační hlavu MicroVibration. Ta za pomoci jemných vibrací napomáhá nanášet denní i noční obličejové krémy a séra, a efektivně tak přispívá k rychlejší regeneraci pleti. Skvělá péče v pohodlí domova, co říkáte?

Foto: Braun

Braun FaceSpa ProFoto: Braun

Braun Silk-expert IPL využívá nejrychlejší metodu intenzivního pulzujícího světla (IPL) a je určen primárně těm ženám, které chtějí dát nadobro sbohem nežádoucím chloupkům. Senzor téměř nepřetržitě detekuje tón pokožky, a přizpůsobuje jí tak intenzitu záblesku. Jedna procedura trvá pouze osm minut a ošetřit můžete všechny části těla včetně obličeje. Produkt byl klinicky testován a 94 % žen potvrdilo jeho vysokou účinnost. Pokud tedy máte ve svém okolí ženu nebo dívku, kterou odstraňování chloupků stále dokola již přestalo bavit, zde máte skvělé řešení.

Foto: Braun

Braun Silk-expert IPLFoto: Braun

Tak jak jste se rozhodli? Který dárek z našeho výběru vám přijde vhod?

Reklama

Načítám