Hlavní obsah

Okna hebká jako samet - ta si zamilujete

Nezaměnitelná povrchová úprava příjemná na dotek, elegantní vzhled a vysoká odolnost – taková jsou nová okna VEKA SPECTRAL.

Článek

A co je na zbrusu nové řadě oken VEKA SPECTRAL tak výjimečné? Díky sametově hebkému povrchu se každý váš dotek stane jedinečným zážitkem. Matné provedení s anti-graffiti efektem pak brání ulpívání nečistot i vzniku tolik obávaných otisků prstů a v případě potřeby se i lépe čistí. Bez problémů odolají dokonce i reaktivním částicím znečištěného životního prostředí a agresivnímu UV záření! Poctivé tvrzení pak dodává oknům i extrémní odolnost proti povětrnostním vlivům (zde jistě oceníte i velkorysou 10letou záruku).

První exkluzivní tóny v nabídce

Ve hře není jenom estetika

Okna jsou však dlouhodobou investicí, takže byste je rozhodně neměli vybírat pouze očima a dotekem, k čemuž VEKA SPECTRAL přímo svádí. Proto vám rádi předložíme i další neprůstřelné argumenty:

• všechny profily splňují kvalitativní parametry třídy A podle normy EN 12608

• vynikající tepelná i zvuková izolace

• jsou plně recyklovatelná

• okna vyráběná v České republice (z kvalitních německých profilů)

BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Staňte se svědky zrození něčeho nového a krásného, a nechte se ohromit krásou všednosti, kterou si jindy téměř neuvědomujete. Okna VEKA SPECTRAL od společnosti BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. udělají z vašeho domu malou soukromou galerii. Stanou se tím nejkrásnějším rámem pro jedinečné obrazy vzpomínek všedního dne. Podlehněte jejich nevšednímu kouzlu i vy!

Reklama

Načítám