Hlavní obsah

Outdoor sex. Jak si ho udělat příjemnější?

Foto: Romvy, Shutterstock.com

Foto: Romvy, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

S blížícím se létem lidé tráví čím dál víc času venku. Pobyt na čerstvém vzduchu prospívá tělu, duši i sexuálnímu životu. Už jste se někdy milovali pod širým nebem? Zvířata to dělají pořád! Inspirujte se jimi a najděte si klidnou mýtinku v lese. Získáte řadu zbrusu nových zážitků!

Článek

V souloži mimo domov je cosi vrcholně erotického. Zahrada, les, kukuřičné pole, louka? Nikde jinde se nebudete cítit tak nazí a bezbranní, ale i nenucení a přirození. I britská sexpertka Linda Sonntag říká, že přirozené osvětlení a jeho změny na kůži nebo ve vlasech, hutná vůně zeminy a uválené trávy či pocity volného prostoru všude kolem prohlubují vnímání, zvýrazňují všechny milostné vjemy a přispívají k zázračným pocitům neobvyklosti. Souložit venku znamená vystavit se neobyčejné zranitelnosti. Spojíte se však s koloběhem přírody. Co všechno o sexu venku potřebujete vědět?

Počkejte si na hezký den

Máte sice volný víkend, ale venku fouká a teplota poklesla? Radši svůj erotický záměr přesuňte na jiný den. Zatím se poohlédněte po místě, které je mimo vyšlapané cesty. Pocit nebezpečí a drzosti sice probouzí chlípnost, ovšem nikdo netouží po tom, aby si na vás cizí lidé ukazovali prstem nebo dali video s vámi na internet. Taky byste mohli způsobit trauma cizím dětem. Obecně platí, že je vhodné držet se dál od veřejných škol, bazénů a parků. Rozhodně nestahujte kalhoty, dokud je brod ještě daleko!

Ignorujte hmyz

Buďte odvážní a pamatujte si, že outdoor sex se vymyká běžným standardům, proto nedělejte vědu z každého mravence nebo včely, popřípadě si připravte domácí odpuzovač hmyzu z esenciálních olejů. Výborná je citronela, ale také kakost (latinsky geranium), estragon, tymián, cedr, levandule, badyán, rozmarýn, máta a další.

S sebou si vezměte prostěradlo anebo dvojitý spací pytel, který ochrání vaše záda před poškrábáním a otlačeninami od kamenů a větviček. Podle potřeby přidejte lubrikant (víme, čím ho případně nahradit), dětské ubrousky a sáček na použitý kondom. Není rozhodně slušné nechávat prezervativ mezi borovicemi.

V košíku mějte něco dobrého

Nezapomeňte ani na dobroty s afrodiziakálními účinky, které se hodí pro vzájemné krmení. Skvělá je šunková rolka s chřestovými výhonky, čerstvé ovoce (například jahody nebo fíky), láhev vychlazeného bílého vína či sektu, a taky tabulka hořké čokolády, která představuje rychlou energii.

Dejte do toho všechno

Nebuďte ustrašení a „zabrzdění“. Budete mít sex venku, jděte na to! Má to být zábava, proto odhoďte zábrany a situaci si užijte na maximum. Bůh ví, kdy se k něčemu takovému zase dostanete. Víte vůbec, co jsou největší zabijáci sexu? Rozhlédněte se okolo a přivřete oči. Domov je plný prádla a neumytého nádobí, zatímco les poskytuje silné stromy, které vás podrží i v krkolomných pozicích. Nic víc nepotřebujete.

Foto: KatarinaPalenikova, Shutterstock.com

Zvolte denní dobu, kterou máte nejraději, krásné počasí, a pak už nezbývá nic jiného než si to náležitě užítFoto: KatarinaPalenikova, Shutterstock.com

Buďte aktivní

Sex v přírodě znamená, že pracujete s tím, co máte k dispozici. Pozice lžíce, kdy partneři leží v řadě za sebou (na boku) je populární, neboť pro náhodné kolemjdoucí se pod provizorní přikrývkou nic neděje. Z druhé strany, objímání stromů není jen pro ekology. Opřete se, zvedněte nohu nebo si mezi dva stromy zavěste houpací síť, která vám oběma usnadní přirážení. Stačí, když si coby žena lehnete na břicho a vyšpulíte zadeček. Takový sex vás doslova vyvede z rovnováhy. A co radí ti, kdo na outdoor sex nedají dopustit?

Zkušenostmi se člověk učí?

Než těsné džíny je vždycky lepší sukně. Nikdy nepodceňujte rychlost autobusu plného desetiletých dětí, když zrovna prožíváte rozkoš na prázdné rozhledně. Souložíte-li vedle potoka nebo vodopádu, dejte si pozor na doklady – lehce je ve víru vášně odsoudíte k promočení. Taky se nenechte chytit. V Česku se ze sexu venku obvykle vyklube pokuta, v Chorvatsku už vás mohou na 30 dní zavřít. A takoví Italové nebo Egypťané hrozí odnětím svobody až na tři roky.

A co vy, už jste letos měli sex venku? Tohle jsou různé druhy sexu, které byste měli toto léto rozhodně vyzkoušet!

Reklama

Související témata:

Načítám