Hlavní obsah

Outfit dne: Blogerka Lucie se obléká v second handech a miluje sukně

Foto: Archiv blogerky

Foto: Archiv blogerky

Reklama

Líbí se vám v módě ryze ženský styl a nadčasová elegance? V tom případě se vám bude zamlouvat i další díl našeho seriálu „Outfit dne“. Představíme vám českou blogerku Lucii van Koten, která nehledí na současné trendy a navíc ráda navštěvuje second handy.

Článek

Lucie van Koten (28) se vyzná nejen v módě, ale i v kosmetice, kde dává přednost především bio produktům. Pokud vás tedy zajímají značky a přípravky s nálepkou bio, určitě si od ní nechte poradit. Její tipy a reference najdete na blogu Život podle Lucie, který vznikl před sedmi lety a kde můžete sledovat i její nevšední outfity.

Foto: Archiv blogerky

Blogerka Lucie má ráda především zemité barvyFoto: Archiv blogerky

Věci na jednu sezonu nekupuji

„Mám ráda ryze ženský styl, miluju módu první republiky a tíhnu k vintage doplňkům. Soustředím se na materiály a nadčasové střihy tak, abych věci mohla nosit nehledě na současné trendy. Nemám ráda rychlou módu, a tak nakupuji nikoli na jednu sezonu, nýbrž klidně na několik let dopředu,“ popisuje Lucie.

Foto: Archiv blogerky

Originální kabelku ulovila v second handuFoto: Archiv blogerky

Výjimkou není ani její dnešní outfit, který je na listopad ideální. „Vlněný kabát je z aktuální kolekce Promod a rolák je ze second handu, stejně jako kabelka. Sukně je asi čtyřicet let stará po babičce, která ji kupovala ještě kdysi v Kotvě. Babička ji nosila zhruba v mých letech a sukně je mi na centimetr přesně, ač v té době byla babička už po dvou dětech,“ popisuje svůj oblíbený kus Lucie a dodává, že kožené boty zakoupila u Bati a baret je od známé firmy Tonak.

Foto: Archiv blogerky

Poznaly byste, že sukně je po babičce? Foto: Archiv blogerky

Kalhoty mám jen dvoje

A jak je to se zbytkem šatníku krásné Lucie? „Nosím převážně sukně, kalhot mám jen pár – základní džíny asi dvoje, z toho jedny černé. Miluju však midisukně, oblékám je i přes celou zimu. A když ráno nestíhám, beru šaty. Není potřeba nic příliš stajlovat, jen vymyslet svetr, který šaty doladí,“ doplňuje blogerka, která jinak prý nemá problém s žádnou barvou. Nechodí ale nikdy celá v černé a preferuje především zemité barvy, jako je béžová, krémová, khaki, vínová, které občas rozbije rudým doplňkem v podobě kabelky, baretu či bot.

Líbí se vám Luciin styl?

Reklama

Související témata:

Načítám