Hlavní obsah

Outfit dne: V čem vyrazit na večírek či silvestra? Poradí vám blogerka Jana

Foto: Filip Hlad

Foto: Filip Hlad

Reklama

Čeká vás letos ještě nějaký ten vánoční večírek či pořádná závěrečná silvestrovská party? Skvělá příležitost, jak vypadat stylově i sexy. Inspirovat se můžete například u blogerky Jany, která rozhodně ví, jak na to.

Článek

„Ve volném čase nosím nejčastěji kalhoty, proto když se jde na party, snažím se vypadat co nejvíc žensky,“ říká blogerka Jana Janata z blogu Love – Fashion, který píše dohromady se svou kamarádkou Jane Bond. Věnují se zde převážně módě, ale najdete tu i zajímavé články z jejich cest i osobního života.

Foto: Filip Hlad

Jana ráda podporuje české prodejce, proto zvolila šaty od své kamarádky Lenky, která tvoří pod značkou FasheeboFoto: Filip Hlad

Foto: Filip Hlad

Na party by Jana zvolila ostře růžovou rtěnkuFoto: Filip Hlad

V čem zazářit?

Jana si dnes dala záležet a připravila si pro naši rubriku Outfit dne vytříbenou kombinaci na večírek či silvestra. Použila k tomu její osvědčený trik. „Šaty, podpatky a třeba červená rtěnka, to jsou ty nejsnadnější kroky k tomu vypadat k světu. Jen pozor, když zvolíte výrazné šaty jako já, stačí je doplnit už jen jednoduchou černou kabelkou. Lodičky jsem zvolila schválně v barvě šatů, neboť černé by vypadaly příliš tvrdě,“ popisuje svou volbu Jana.

Foto: Filip Hlad

K metalickým šatům se hodí stříbrné lodičky a klasické černé psaníčko značky ChanelFoto: Filip Hlad

Jaký je Janin styl?  

„Nemám jednu škatulku, kam bych se zařadila. Jeden den jdu od hlavy až k patě v černé barvě a druhý den si vezmu šaty s květy. Nekopíruji slepě módní trendy, většina stejně nelichotí mé postavě. Jsem malá a díky cvičení mám tělo dost svalnaté. Takže třeba takzvané oversized kousky na mě vypadají směšně,“ směje se blogerka a dodává, že s věkem prý přišla na to, že si raději ušetří na nějaký kvalitní nadčasový kousek, který jí vydrží roky a nemusí mít strach, že by ho neunosila. Třeba jako svou „Chanelku“.

Foto: Filip Hlad

A jde se na večírekFoto: Filip Hlad

„Většinou když moc nad outfitem nepřemýšlím, slyším ze všech stran, jak mi to sluší, a když si to připravuji předem, fotograf mě vyfotí, ale já pak třeba ani fotky nepoužiji. Prostě se mi to nelíbí. Zkrátka i my blogerky máme takové dny, kdy nevíme co na sebe, nebo se v něčem necítíme,“ doplňuje Jana, podle níž je důležité si na nic nehrát, nosit to, co se nám líbí a v čem se cítíme dobře. Protože jinak to okolí na nás pozná.

A v čem budete letos slavit silvestra vy?

Reklama

Související témata:

Načítám