Hlavní obsah

Party šaty? Tyhle jsme objevili my!

Foto: Mona Martinů

Konec roku je vždy příležitostí pro partyFoto: Mona Martinů

Reklama

Vánoční večírky, oslavy s přáteli, silvestrovská party – pravý čas, kdy můžete provětrat krásné šatičky. Máte pocit, že akutně potřebujete nové? Podívejte se s námi na několik stylových šatů, které jsme objevili v českých obchodech. Jste ve fázi šetření? Nechte se alespoň inspirovat k oživení těch starých!

Článek

Na „obhlídku“ jsme tentokrát vyrazili do obchodů New Yorker, Orsay a Guess by Marciano. Našli jsme tak kousky za pár korun (třeba šněrovací boty z New Yorkeru byly v akci za 139 Kč!) pro případ, že nechcete nebo nemůžete do oblečení příliš investovat, ale také kvalitní nadčasové kousky, které budou i po pár letech jako nové. Které šaty byste zařadila do svého šatníku vy?

Sexy černé

Uznejte, tenhle sexy model se nám povedl! Cena jednotlivých kousků navíc byla více než příznivá. Šaty stály okolo šesti stovek, doplňky do dvou set a boty, jak už jsme psali, nevyšly ani na sto padesát korun.Pokud jsou na vás šaty moc krátké, přidejte neprůhledné černé punčochy nebo legíny. Na denní nošení můžete přes šaty přehodit rozepnutý kardigan, večer zase sáčko nebo jako v naší „rockovější“ verzi – koženou bundu a drsňácké rukavice.

Na fotce: šaty, náhrdelník, rukavice, bunda, boty – vše New Yorker

Tělové s mini volánky

Jemné šaty s černými volánky můžete nosit rovnou na několik způsobů. Dáváte-li přednost něžnější módě, vezměte si je „jen tak“ nebo je doplňte elegantním sáčkem. Můžete jim ale také dodat „říz“ pomocí okovaného pásku a pomačkané kožené bundičky. Nebojte se být osobitá a model vyšperkovat podle svého. Podobně můžete doladit i kterékoli starší šaty, které vás za ta léta omrzely.

Na fotce: šaty, bundička, pásek, náušnice – vše Orsay

Saténové se splývajícím výstřihem

Na ramínku nám přišly zajímavé, na těle doslova exkluzivní. Nejen že zaujmou na první pohled, jsou i velmi příjemné! Od krásných šatů jsme nechtěli odvádět pozornost doplňky, a tak jsme přidali jen luxusní mini psaníčko s třásněmi.

Na fotce: šaty, boty a mini psaníčko – Guess by Marciano

Jemné úpletové

Vtipné je, že při vybírání zeleného svetříku k nám přišla sedmdesátiletá paní a pronesla: „To je úžasný svetřík, ten by se mi taky líbil, mají mou velikost?“ Uznáváme, že je to trochu retro, ale právě to se nám na něm líbí. Šaty samy o sobě jsou dosti elegantní, takže zase stačí, abyste si je vzala bez svetříku a pásku, přidala stříbrný náhrdelník nebo náramek, lodičky a máte formální model jako vyšitý.

Na fotce: šaty, svetr, pásek, náhrdelník – vše Orsay

Něžné s krajkou

Nenechte se mýlit, nedíváte se na halenku se sukní, ale na šaty. Ty nás dostaly svou roztomilostí a také krajkovým spodkem. Ze článku Sexy krajka – jak to nepřehnat? už víte, že je krajka zdobným prvkem sama o sobě, a tak jsme k modelu přidali jen čelenku do vlasů.

Na fotce: šaty a čelenka – New Yorker

Tmavě šedé s nýty

I tyhle šaty předčily naše očekávání. Až na těle totiž vynikl jejich dokonalý střih. Látka byla navíc velmi příjemná. Zazáříte, ať už v nich vyrazíte kamkoli.

Na fotce: šaty – Guess by Marciano

Tak vám přeji krásnou party a ať už si vyjdete v čemkoli, hlavně se bavte!

Reklama

Související témata:

Načítám