Hlavní obsah

Potraviny, se kterými se v posteli značně vyřádíte

Foto: DenisProduction.com, Shutterstock.com

Foto: DenisProduction.com, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Jídlo a milování? Smyslná kombinace! Ne nadarmo se říká, že chutná strava mívá afrodiziakální účinky. Zkuste proto některé potraviny podávat tím nejlechtivějším způsobem. Které při hrátkách ve dvou zaručují zábavné a nevšední chvíle?

Článek

Ani na chvíli nezapomeňte, že způsob, jakým krmi pojídáte, bývá příslibem toho, co dokážete ústy a prsty později. Některé potraviny jsou však sexy samy o sobě. Co se stane, když do svých milostných hrátek zařadíte třeba suši nebo hrozny? A které další dobroty jsou pro sex jako dělané?

Servírujte suši

Už jste slyšeli o njotaimori? Tento termín by se dal přeložit jako „body suši“, tedy rituál servírování sašimi nebo suši na těle nahé ženy. Obdobná praktika využívající mužského těla se nazývá nantaimori. Zkrátka a dobře, na nic nečekejte, objednejte své oblíbené rolky, a servírujte je na nahém těle! Jak důmyslné!

Foto: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock.com

Je libo spojit báječné s úžasným? Buďte v erotice důmyslní!Foto: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock.com

Špagety na různé způsoby

Italské těstoviny tenkého a podlouhlého tvaru, které milují lidé po celém světě, jsou víc než jen jídlo. S jejich pomocí do ložnice přenesete špetku smyslnosti! Uvařte plný talíř, promastěte je olivovým olejem a špagety ochutnávejte vždy tak, že si každý z vás dá do úst jeden konec. Říkejte tomu třeba špagetový polibek.

Až vás to přestane bavit, položte partnera na záda a zkuste tip britské sexpertky Lindy Sonntag, která  doporučuje postavit na ohanbí talíř, do něhož jste předem udělali otvor pro přirození a šourek s varlaty. Na talíř i na trčící pohlaví vysypte špagety, tahejte je přes ztopořený úd prsty, kruťte a ovíjejte je dokola kolem něj a následně je vsrkněte do úst. Jízda, že?

Orální sex může být opravdu jízda. Znáte jeho 5 technik, které muži opravdu milují? Jestli ne, doporučujeme absolvovat kurz s hvězdičkou: 2 pravidla pro dokonalý orální sex. Dozvíte se také, proč ho muži tak zbožňují!

Nanuky mají erotický tvar

Některé nanuky vypadají jako penisy. Náhoda? Kdo ví. Každopádně je nutné připomenout, že nanuky jsou vyrobeny převážně ze zmrzlé vody a cukru, tudíž nejsou vhodné pro penetraci. Cukr by totiž narušil citlivé pH pochvy. Co však není zábavné pro vaginu, to je chutné pro ústa. Přejíždějte nanukem po milencových bradavkách a ochutnávejte sladké zbytky. Oba vás to bude bavit. Tušíte vůbec, co v posteli dokáže jedna kostka ledu?

Mazlivé hrozny

Hrozny vinné révy, které jsou plné vitaminů, si skvěle rozumí se sýry. Takový malý talířek s občerstvením tohoto typu, podávaný krátce před milováním, přijde vhod. S blížícím se létem oceníte i chladivě-mazlivý tip. Hrozny dejte na noc do mrazničky, až dojde na milostné hrátky, poklaďte je na tělo, přejíždějte jimi po erotogenních zónách (znáte vlastně ty nejvzrušivější u sebe i u něj?), a vyzvěte partnera, aby si s vámi pár kousků vyměnil – hezky z úst do úst.

Grapefruit jako vagina

Grapefruit proslavila americká sexpertka a odbornice na felaci a orální sex Auntie Angel z Chicaga, která přišla na to, že když se toto ovoce rozpůlí, do jedné z polovin se vyřízne otvor a ten se nasadí na penis, dá se s ním jezdit nahoru a dolů. Struktura grapefruitové dužiny mužům připomíná vaginu, a mnozí z nich si nemohou vynachválit, že zážitek je to víc než realistický. Ovšem můžete ho překvapit i tím, že necháte omladit svou vlastní.

Šlehačka všude!

I když někteří tvrdí, že úloha šlehačky se při sexu dost přeceňuje, neboť se z původní načechrané dobroty mění v lepivé nic, přesto je u milenců oblíbená. Ta ve spreji se snadno aplikuje, s její pomocí lze vytvářet cestičky od krku k rozkroku a penisu i bradavkám zatraceně sluší. Pochopitelně však buďte opatrní, neboť i šlehačka je plná cukru, který při kontaktu s vaginou může způsobit vaginální infekce.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Šlehačka je mezi milenci velmi oblíbená, a to i přesto, že načechraná nevydrží dlouhoFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Lízejte čokoládový sirup

Zvláštní zábavu při milování slibuje i čokoládový sirup, kterým se dají vytvářet láskyplné vzkazy například na záda. Jeden z partnerů pak hádá, o jaká slovíčka nebo příkazy jde. Že jste to ještě nezkusili? Tak to máte co dohánět!

A kterou potravinu jste do svého milostného repertoáru zařadili právě vy? Jestli vám máme na závěr něco připomenout, tak hlavně to, že tyhle potraviny před sexem opravdu nemůžete konzumovat. A pozor, chuť na sex tlumí i rajčata, věřili byste tomu?

Reklama

Načítám