Hlavní obsah

Potrpíte si na sex v ložnici? Takhle ho uděláte zajímavější!

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Nemusíte se milovat ve výtahu, na schodech ani v předsíni – postel je fajn. Máte prostě rádi svoji ložnici. Aby se vám v ní dařilo co nejdéle, trochu ji upravte, a to v rytmu vášně a nekonečného erotického bytí! Co všechno vám dokonale poslouží?

Článek

Ložnice je útočiště a svatyně. Jedná se o soukromý pelíšek, kde odpočíváte a nabíráte nové síly. Také se v ní mazlíte i milujete? Pak by to možná chtělo změnu, jak radí britská specialistka Tracey Cox. Na svém blogu popisuje, že pokud je sex v ložnici běžným standardem, mohou z něj být milenci tak trochu letargičtí, tedy ospalí a neaktivní. Co se s tím dá dělat? Přidejte špetku novoty, zajímavosti a kreativity. Která z následujících možností vás nadchne?

1. Zvukotěsné úpravy: nerušená rozkoš

Ať už jsou to děti, spolubydlící nebo matka, skoro vždycky se najde někdo, před kým se můžete cítit svázaně. Schopnost uvolnit se je však pro uspokojivý milostný život klíčová! Řešením je speciálně upravená ložnice, jakou v době svého manželství preferoval třeba slavný pár Angelina Jolie (44) a Brad Pitt (55).

Traduje se, že filmová Lara Croft do rodinného sídla v jižní Francii investovala zhruba 760 000 korun, a to za zvukotěsnou místnost se slušnou BDSM výbavou. Její tehdejší manžel Brad Pitt to pro deník USA Today okomentoval slovy, že před dětmi se používá věta „Máma a táta se odcházejí políbit“. Pravděpodobně nemáte prostory a ani finance jako hollywoodské hvězdy, ale příklad si z nich vzít můžete. „Zvuk pohlcují těžké závěsy a koberce. Využít se také dají hudební kulisy všeho druhu,“ doporučuje Tracey Cox s tím, že zapnout telefon s písničkami, rádio nebo notebook je to nejmenší.

Foto: lzf, Shutterstock.com

Těžké závěsy zajistí zvukotěsnost i smyslnou atmosféruFoto: lzf, Shutterstock.com

2. Správné osvětlení: svíčky i vůně

Máte v ložnici tolik světel, že by mohla konkurovat obchodnímu domu? Neděláte dobře. „Investujte do lamp s měkkým osvětlením a stmívačem. Můžete tak flexibilně reagovat na svoji aktuální náladu, která se pochopitelně mění,“ dál radí britská sexpertka. Intimní atmosféry však dosáhnete i pomocí šikovně (a bezpečně!) rozmístěných svíček – držte je dál od povlečení, podprsenek, kalhotek i lubrikačních gelů! Body navíc získáte i za příjemné erotické vůně. Za afrodiziakum se považuje kupříkladu pačule, cedrové dřevo, skořice, růže, čapí nůsek...

3. Nezbytné zrcadlo: lechtivé odrazy

Zrcadlo v ložnici nadělá opravdu hodně parády. Nastavte dveře zrcadlové skříně tak, aby poskytovala dobrý výhled na lůžko. Nebo kupte zrcadlo přenosné, které se dá schovat pod postel. Stačí ho vhodně postavit a  můžete si užívat třeba psí pozici, během které díky odrazu uvidíte do tváře toho druhého. Zachyťte cokoli, co vás baví! A posilujte svoji sexuální energii!

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Zrcadlo v ložnici nadělá hodně erotické parádyFoto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

4. Krabička plná překvapení: sexy pomůcky

Masážní olej, punčochy a šátky na vázání, spací masky z letadla... Pak také lubrikační gel, kondomy, krajkové kalhotky s otvorem uprostřed, vibrátory a jiné sexuální hračky – tohle všechno do ložnice patří, i když jste rodiče a máte za sebou deset let společného života. „Obstarejte si ozdobnou krabici a každé dva měsíce do ní přidejte aspoň jednu novou položku. Ve skříni pro ni určitě najdete místo,“ radí Tracey Cox. A co dalšího patří k nezbytnostem?

5. Smyslné materiály: luxus jako v hotelu

Pevná postel přispívá k lepšímu sexu. Základem je i čisté svěží povlečení, jež láká k odpočinku i milostným hrátkám. Na špínu i zápach není nikdo zvědavý! „Určitě neprohloupíte, když se poohlédnete po hedvábí, saténu, sametu nebo načechraných materiálech,“ doporučuje sexpertka.

V zimě slaví úspěch i chlupaté měkké deky, flanel a mikroplyš. Jsou příjemné na omak a dokonale zahřejí. Zachumlat se do nich je radost. „Ať už je to přehoz na postel, polštáře, tapeta, nebo nádherný župan, přidání něčeho luxusního a výjimečného navíc dodává pocit pobytu v hotelovém pokoji,“ uzavírá Tracey Cox.

Jdete do toho? Pokud se vám nový styl zalíbí, prodlužte milování pomocí speciálního hmatu!

Reklama

Načítám