Hlavní obsah

Povinná výbava na léto: Šaty a další kousky plné květin! Extrémně ženské

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznamování můžeme tentokrát přeskočit. Květinové potisky patří k módním evergreenům a nepamatujeme si sezonu, ve které by chyběly. Znamená to, že už nemají čím překvapit? Rozhodně ne!

Článek

Po zimních kolekcích, kdy se květiny objevovaly převážně na tmavších podkladech, přišla sezona jaro/léto a s ní spousta rozkvetlých novinek. Už při letmém pohledu na následující fotky je zřejmé, že tentokrát se módní tvůrci upnuli především ke světlým a pastelovým barvám. A jaké kousky stojí za vyzdvihnutí? Lehoučká kimona, květované komplety a trendy halenky s odhalenými rameny. Pozadu ale samozřejmě nezůstávají ani šaty a overaly. Podívejte se, jak vypadají v akci!

Bez komplikací

Je vzdušný, stylový a nemusíte zdlouhavě přemýšlet, čím ho doplníte. Overal vychvalujeme v módních článcích často, a jestli ho (nebo je) máte v šatníku také, chápete proč. Květovaný kousek s americkými průramky lichotí postavě a skvěle vypadá i s placatými botami. Chcete overal dotáhnout k dokonalosti? Doplňte ho slaměným kloboukem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Mango, 1699 Kč), klobouk (Lindex, 699 Kč), boty (Mango, 599 Kč), kabelka (Promod, 399 Kč), prsteny (Topshop, 299 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Letní must have

Saka mají obrovskou konkurenci. Trendy kimona se mohou pochlubit extrémně lehkými materiály, které v létě oceníte, a často se nabízejí i v zajímavějším kabátku. Tento svršek můžete kombinovat s lecčím a jeho možnosti jsou vážně rozmanité, protože se dá nosit zavřený i otevřený jako kardigan. A mimochodem, květiny u tohoto modelu najdete i na sandálkách.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kimono (Lindex, 1399 Kč), kalhoty (Topshop, 999 Kč), sluneční brýle (Promod, 499 Kč), prsten (Lindex, 99 Kč), kabelka (Topshop, 899 Kč), boty (Topshop, 1999 Kč)Foto: Eva Malúšová

Dva jsou více než jeden

Chcete květinového trendu maximálně využít? Pořiďte si celý komplet! Až si ho užijete dosyta, můžete samozřejmě nosit oba kusy i samostatně. Kalhotový kostým navíc nemusíte kombinovat jen s podpatky, stylově budou vypadat i pantofle.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Zara, 899 Kč), sako (Zara, 1299 Kč), boty (Mango, 799 Kč), kožený batoh (Coccinelle, 7200 Kč), prsten (Lindex, 149 Kč)Foto: Eva Malúšová

Až na zem

V našem módním výběru jsme samozřejmě nemohli zapomenout na šaty. Nelpíte na kratší délce? Vyzkoušejte model sahající až na zem. Podpatky můžete opět vynechat, maxišatům placky vyloženě sluší.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (MAX&Co., 5740 Kč), náušnice (Lindex, 349 Kč), boty (Gino Rossi, 2290 Kč), kožená kabelka (Coccinelle, 5800 Kč)Foto: Eva Malúšová

Odhalená ramena

Trend holých ramen jste nemohly nezaregistrovat. Jestli vás tato móda baví, můžete si pořídit lehkou halenku s květinovým motivem. Nebojte, padat vám díky všité gumě nebude. Nezapomeňte na podprsenku bez ramínek (ideálně typu bandeau). Halenku můžete nosit k šortkám i sukni nebo ji jako stylistka Šárka Štursová zastrčte do kalhot. Klidně růžových!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: halenka (Orsay, 649 Kč), kalhoty (Zara, 899 Kč), boty (Topshop, 899 Kč), kožená kabelka (Coccinelle, 6100 Kč), náramek (Coccinelle, 2400 Kč), prsten (Lindex, 149 Kč)Foto: Eva Malúšová

Náš tým a poděkování

  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Modelka - Karolína Ř. (Pure Model Management)
  • Výstaviště Praha Holešovice - Adresa: Výstaviště 67, Praha 7, www.vystavistepraha.eu

Co vy a květinové potisky? Máte je v šatníku?

Reklama

Načítám