Hlavní obsah

Pozice pro felaci. Dopřejte mu neuvěřitelnou rozkoš!

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Podle statistik patří k velmi oblíbeným milostným praktikám. Orální milování zkrátka vládne světu, tak vyzkoušejte některou z poloh, prostřednictvím kterých partnera dovedete na vrchol blaha.

Článek

„Díky orálnímu sexu u partnera získáte nejvíc bodů. Nikdo ho nikdy nemá dost,“ s oblibou říkává britská sexuální guru Tracey Cox s tím, že pokud vás protějšek miluje za klasický sex, tak za ten orální vás bude klidně celé dny nosit na rukou. Jenže situace se nezdá být tak jednoduchá.

„Poskytovat svému muži felaci vyžaduje spoustu dovedností,“ popisuje na svém blogu sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu a dodává, že kromě techniky jsou nesmírně důležité i pozice. Které byste určitě měli vyzkoušet?

Základní poloha

Mezi jednu z nejjednodušších a nejčastěji používaných poloh patří ta, kdy si muž sedne na postel nebo do křesla, vysune trochu pánev dopředu a žena se mu (v kleče a tváří v tvář) uvelebí mezi roztaženýma nohama. „Nemusíte se obávat, že by penis zajel příliš hluboko do úst. Nad orálním sexem máte v tomto případě obrovskou kontrolu a žádné kašlání nebo dušení skutečně nehrozí (anonymní sex ano, či ne?). Navíc základní pozice nevyžaduje nějakou extra flexibilitu a ohebné tělo,“ dodává Sean Jameson. Zkrátka a dobře, je to taková sázka na jistotu.

Boční slast

„Jakmile s pomocí základní pozice získáte trochu sebevědomí, určitě byste měli vyzkoušet některé z pokročilejších variací, které milenci dávají o trochu více svobody. Je však třeba počítat s tím, že pokud je vaše hrdlo citlivé, může pro vás orální sex v některých případech představovat nepohodlí. Opatrnosti proto nikdy není dost,“ objasňuje irský kouč a přidává další tip. Sedněte si vedle sebe – jako v autobuse nebo v kině. Vy se však předkloňte a ústy obejměte milencův penis. Držte ho přitom za kolena. Buď si boční slast zamilujete, nebo bude patřit k občasnému zpestření. Záleží na vašich preferencích a chutích.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Jen něha nestačí. Když chcete, aby vás zbožňoval, musíte mu to aspoň občas udělat pusouFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Orální bohyně

Leckdo chce aspoň někdy vyzkoušet něco nového, neotřelého. Taky partnerovi chystáte nějaké to ložnicové překvapení? Výborně. Pak si lehněte zády na stůl, hlavu dejte na okraj desky a mírně ji zakloňte dolů. Milenec si k vám stoupne a zasune vám pyj do úst. Výhodou je, že má volné ruce k laskání nastavených ňader i stimulaci klína. Musíte si však dávat pozor, aby se nenechal unést okamžikem a svého vojáka vám nezatlačil příliš daleko do krku a tak u vás nevyvolal dávicí reflex. (Pro jistotu si hloubku průniku korigujte přidržováním pyje u kořene.)

Pánská nadvláda

Ten pocit, když je milenka v podřízené, tedy submisivní roli! Pánové jej milují. Lehněte si na záda a nechte milence, aby si rozkrokem přisedl na váš obličej. Nejdřív penis olizujte, teprve poté mu dopřejte vstup branami vašich rtů. A co extra potěšení? Používejte obě ruce a jemně partnera škrábejte po zádech, hlaďte jeho třísla či hněťte varlata. Ale možná u vás v ložnici vládne žena, pak určitě víte, jak být v posteli dračice.

Fenomenální 69

O pozici 69 jste jistě slyšeli. To je ta, kdy se partneři navzájem „převrátí“ a provádějí souběžně orální sex tomu druhému, což je možné nad sebou či vedle sebe (na boku). V případě, že vám nedělá problém provádět dvě věci současně (stimulovat milencův rozkrok a zároveň se soustředit na vlastní potěšení), jděte do toho. Máte-li aspoň trochu podobnou tělesnou výšku, je tato chlípná pozice vhodná. V opačném případě počítejte například s bolestí za krkem. Co by ale člověk pro trochu té rozkoše nepodstoupil, že?

A tady si můžete ověřit, jestli je váš muž normální, pokud jde o sex.

Reklama

Načítám